Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok ennyire szerencsétlen vagy tényleg szinte minden lánynak van már barátja?
Nincs mindnek baràtja. Ez csak egy tapintatos lekoptató szöveg
Vagy kamu a kérdésed. Nem hiszem hogy ennyire naiv vagy.
Az a vicces, hogy igen. Akinek pedig nem, az nem is akar. Kb. hetven 40 év alatti nőt ismerek ebből kb. 60-65 kapcsolatban van a maradék 5 nem is akar, mert a cicák, mert a k-pop, mert a randomszínész, mert az egyéb indok.
Ezt beszoptad.
Ez nem egészen így van. Azt gondolnád hogy igen, vagy ettől jobban érzed magad, PEDIG NEM. Én az adott 65 nő barátját mindet ismerem vagy látásból, vagy személyesen. Kivéve azt az egyet aki szerető a másik barátjánál, mert "az is jó"(?). Érdekes hogy a "sima" barátnője is tud róla. És még az anyám szerint is ez a "jó út" és elfogadható.
Beteg világ!
Röhejes, hogy szetintetek szinte minden nő kapcsolatban van, a férfiaknak még csak a 10%-at veszik szerintetek ember számba a nők.
Ja, persze, 10 nő osztozik egy jó pasin.
Rémisztő, hogy még el is hiszitek.
Röhejes, hogy szetintetek szinte minden nő kapcsolatban van, a férfiaknak még csak a 10%-at veszik szerintetek ember számba a nők.
Ja, persze, 10 nő osztozik egy jó pasin.
Rémisztő, hogy még el is hiszitek.
Ki írt ilyet? A 65-ból összesen 2 "osztozik" egyen, a többiek külön-külön férfival vannak. Tehát 65 nő és 64 férfi, ami nem nagy különbség, így a "há' mikbe' hisztek" dolog nem érvényes.
De attól még mindegyik benne van, kivéve az az 5 akiről írtam, de ebből egy karrierista, egy bele van zúgva valami random színészbe, egy "partiarc" aki szabadosan él, egynek cicái vannak, sok cicája. Az utolsónál nem tudok az okot, egyszer ki kellene deríteni. Lehet ő az egyetlen a 70-ből aki tényleg magányos.
*nem tudom az okot.
Máshogy indult a mondat, így született végül a "nem tudok az okot" hibázásom.
Én úgy gondolom bújócskáznak.
Ezek az egyedülálló nők valahol otthon lehetnek elbújva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!