Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudják azt, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják azt, hogy az egyedülálló anyáknak nagyon nehéz párt találniuk?

Figyelt kérdés
Az exem egyedülálló anya és tavaly 8 férfit fogott meg, én meg itt vagyok 40 évesen, se kutyám, se macskám, se gyerekem és egész életemben csak 2 hónapig volt barátnőm. Itt gyakorin mindenki leírja, hogy a gyerek az kizáró ok, a való életben életben meg azt látom, hogy az egyedülálló anyák átlagosan 2-3 hónap alatt szoktak találni férfit.

2020. márc. 6. 17:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

"tavaly 8 férfit fogott meg"

Akkor egyet sem.

Tudod, más a dugás és más a kapcsolat.

Majd ha boldog párkapcsolatban él, akkor fogott meg valakit.

2020. márc. 6. 18:12
 12/26 anonim ***** válasza:
En is azt latom hogy könnyebben bepasiznak a tapasztalt "ròkàk" is mint egy amatörebb huszoneves
2020. márc. 6. 18:24
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Mivel mi többnyire nem dugópajtit keresünk, hanem társat, nagyon nehéz. Mert nemcsak az kell, hogy összeillő pár legyünk és legyen közöttünk kölcsönös vonzalom, hanem fogadja el a gyerekemet, sőt, szeresse is meg.

Nekünk nagyon óvatosan kell válogatni, amennyiben jó anyák vagyunk és a gyerek érdeke ugyanolyan fontos, mint a felnőtteké.

Amúgy meg minden eset más. Van aki könnyen randizik, mert van kire bízni a gyereket. Nekem nincs senki a közelben (és távol sem nagyon) akire bízhatom, nem élnek a szüleim. Bébiszitternek tudok fizetni, de az csak pár óra időt jelent egy esélyessel, nem tudok hosszas, egész napos vagy éjszakás programokat intézni gyerek nélkül. Van, aki tud.

Aztán van, aki kevésbé válogatós, vagy nem aggódja túl a gyereke boldogságát. Van, aki igen.

Én több egyedülálló anyát ismerek, egyiknek sincs párja, magamat is beleértve, szóval ennyit a személyes tapasztalatokról.

2020. márc. 6. 18:42
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

" 8 férfit fogott meg" = Nulla. 8-an megbaxták.

"2 hónapig volt barátnőm" = Soha nem volt barátnőm.

"egyedülálló anyák átlagosan 2-3 hónap alatt szoktak találni férfit" = Egy életképtelen, semmire sem jó Loosert.

2020. márc. 6. 18:45
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
nem lehet összehasonlítani az almát a körtével és egy nőt sem egy férfivel. egy nő esetében már akkor is készenlétben áll jó pár férfi, ha foglalt a nő, egy részük várja az alkalmat,a másik részük próbálja is felszedni, megdugni. ha az adott nő szabaddá válik, rögtön lecsapnak rá azok, akik már figyelgetik egy ideje, vagy ő adja be a derekát egy olyan pasinak, aki már akkor udvarolt neki mikor még foglalt volt. a legtöbb nőnek vannak hódolói párkapcsolat mellett is. ezek azonnal aktivizálódnak amint lehetőség adódik. egy férfi esetében ilyen titkos, vagy nyílt hódolók csak a legritkább esetben, a legmenőbb pasiknál vannak, a férfiak felső, talán 10%-nál.
2020. márc. 6. 18:59
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

A nők _valójában_ arra panaszkodnak, hogy gyerekkel a legjobb pasikért vannak jelentős hátrányban, mert nekik, a többi férfival ellentétben, van választásuk, így a gyerek nélküli nők részesítik előnyben. És mint tudjuk, a nőknek csak ezek a férfiak számítanak.

Ettől függetlenül a nők minden korban és minden körülmény között könnyebb helyzetben vannak, mint a férfiak, és ha egy nő nem ragaszkodik minden áron egy top-kategóriás férfihez, röhögve talál magának párt pillanatok alatt, annyi magányos és kétségbeesett férfi van. Persze lehet nagyon jó pasikra is pályázni, de azok egy-egy dugás után köddé fognak válni, a kedves exed is minden bizonnyal épp ezt az utat járja.

2020. márc. 6. 19:43
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
Mibol hisztiteket hogy a ronda külső, gatlasossag bármi pozitív belső tulajdonságot is ad? Nem ad. Egy fokkal sem jobbak az előnytelen külsejű pasik. Ugyanúgy felredugnanak, és meg is teszik, ha lehetőségük van. ráadásul még frusztráltak is.
2020. márc. 6. 20:10
 18/26 anonim ***** válasza:
27%
17#, igen, ismerjük az azok-sem-jobbak című mesét, amivel a sorozatos pocsék választásotokat akarjátok igazolni.
2020. márc. 6. 20:14
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Régen nagyszüleimtől azt hallottam, 30 körül már sokkal jobb egy elvált, gyerekes nő mint egy öreglány.

Elöbbi csak peches lehet. Utóbbinak biztos komolyabb hibája van. Ez most csak úgy eszembe jutott.

2020. márc. 6. 20:45
 20/26 anonim ***** válasza:
64%

Én 8 éve vagyok egyedül 2 gyerekkel.

Azóta társat, párt nem talàltam - nyilván nem kell akárki - szexpartner lenne dögivel. Szóval ennyit az 1 év alatt 8 pasiról. Az csak szex, nem kapcsolat.

2020. márc. 7. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!