Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a lányok Tinderen? Ez valami szórakozás?

Figyelt kérdés

Azt már megszoktam, hogy a több ezer jobbra húzásból eddig kb. egy tucatnyi match lett, mint, ahogy azt is, hogy 10-ből 9 lány el sem olvassa, hogy mit írtam (külön díj ellenében látható, hogy olvasta-e), illetve akik olvassák azok közül is csak minden ötödik válaszol és közülük is csak minden 10.-el van tartalmasabb beszélgetés... Azt azonban nem tudom megérteni, amikor épp javában beszélgetünk és megszakítja a kapcsolatot...

A “legszebb” múltkor volt, amikor úgy tűnt sikerült egy egyéjszakás kalandot összehoznom. Mivel mind a ketten szülőkkel éltünk, így felajánlottam, hogy kiveszek egy szobát kettőnknek 2 órára, aminek az ára 10 ezer forint volt (szerencsére csak lett volna, mert csak a helyszínen kellett volna fizetni). Megbeszéltük, hogy a hely közelében találkozunk a megbeszélt időpontban. Én időre ott voltam, vártam rá 1/2 órát, miközben írtam neki, hogy merre van, de ő nem válaszolt semmit (pedig látta...). Végül “csak” egy doboz óvszer árával lettem szegényebb (bár azt még máshol is el lehet használni)... Végül én töröltem őt. Nem is zavar igazán, hogy nem lett semmi a dologból (gondolom talált valaki mást), hanem, hogy ilyenkor miért nem lehet szólni...

2020. márc. 5. 17:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Kerdezo. Amig tizezer csajt jobbra huzol, te sem komolyan jatszol.

Csak azt lajkold, aki valoban tetszik.

Es annyira nem szabad keszpenznek venni, hogy egybol szobat kivenni. Sot, elotte latni is kene egymast, tenyleg olyanok vagytok-e, mint a kepeken.

En egy Tinderen, Badoon hatekonyan alkalmizo no vagyok. Igaz, a kulsom tisztessegtelen elonyhoz juttat, de sok marha, kreten, szelhamos, link igy is van abbol a kevesbol is, akit en huzok jobbra.

2020. márc. 10. 22:59
 22/28 anonim ***** válasza:
2020. márc. 10. 23:28
 23/28 A kérdező kommentje:
22:59-esnek: Ja csak amíg ha egy nő 10 ezer pasit jobbra húz, abból lesz legalább 7-8000 match, abból meg gyakorlatilag annyi randi amennyit csak a nő akar, addig az én 10 ezer jobbra húzásomból jó ha 10-20 match lesz és örülhetek ha közülük egy is visszaír, a többiről nem is beszélve... Ha még el is kezdenék válogatni, akkor még ennyi sem lenne...
2020. márc. 11. 00:17
 24/28 anonim ***** válasza:
Amugy matchem van boven, megsincs semmi. Nem ir vissza egyaltalan, vagy egy jo beszelgetes utan elhal a dolog ugy, hogy akar mar facebookon van a dolog es egyszer csak elkezd nem vissza irni. Randik meg..hagyjuk..én hülye gondoltam kiprobalom fizetosen..(es full veletlenul ranyomtam a boost vasarlasra is es a qva iphone levette az ujjlenyomatomat es vett vagy nyolcat, mondom oke ezt is kiprobalom eloszor es utoljara) 😃amig lejar a dolog meg neha probalkozom, de nagyobb az eselye egy buliban vagy barhol szerintem. Ehhez szerencse kell, de fsznak van ezzel ideje minden nap szorakozni😃 vernyomasom viszi csak fel
2020. márc. 11. 08:46
 25/28 anonim ***** válasza:
43%

"Jajj itt ez a fiú, már megbeszéltük hogy szex lesz,de még sem tetszik, ha megmondanám neki nagyon kínos lenne vagy dühös lenne ram."

Ahogy a 20-as hozzászóló is írta. Ha olyat keresel mint ő, ingyenes "prostit", akkor abban benne van h beleugat, vagy meggondolja magát. Ezért jobb a fizetős, az nem fog átverni, meg van egy csomó beszámoló, szóval biztonságosabb. A 20as féle ingyen k-vák meg istentudja kikkel fekszenek össze, nincs orvosi igazolása sem, sőt még át is ver. Melyik a jobb? Vagy hajkurászod azt az 1%-ot, aki még erkölcsileg nem selejt.

2020. márc. 11. 09:38
 26/28 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de ha így lebeszélted, hogy szex lesz anélkül, hogy valaha is találkoztatok volna és láttad volna, milyen élőben, akkor úgy kell. El sem hiszem, hogy léteznek ilyen igénytelen emberek. Mindegy, csak szex legyen?

Egyébként hogy kezdted ezzel a lánnyal a beszélgetést? "Szia, van kedved szexelni?" vagy valami ilyesmivel? Azaz rögtön a lényegre tértél? Mert akkor elképzelhető, hogy direkt ültetett fel. A legtöbb nő nem szereti, ha ingyen kurvának nézik őket. Ha csak szex van, akkor is lehetsz úri ember. Legalább egy italra hívnád meg.

Egyébként lehet, hogy a stílusodat tartják kellemetlennek. Tipikus okoskodó bölcsésznek tűnsz. Bocs. Anno én is bölcsész voltam, sok ilyen sráccal találkoztam.

2020. máj. 22. 14:54
 27/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te férfival beszéltél, aki arra izgult, hogy beizgatott téged 😁
2020. jún. 26. 14:49
 28/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudsz te csajozni, az a bajod. Azt hiszed, hogy a tinder mindenre megoldás. Majd azt választod ki akit akarsz. Akinek élőben nem megy, annak online sem fog menni a csajozás. Szopóka! Bár egyetemistaként nem is tudom mit akarsz...
2020. jún. 26. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!