Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a lányok Tinderen? Ez valami szórakozás?

Figyelt kérdés

Azt már megszoktam, hogy a több ezer jobbra húzásból eddig kb. egy tucatnyi match lett, mint, ahogy azt is, hogy 10-ből 9 lány el sem olvassa, hogy mit írtam (külön díj ellenében látható, hogy olvasta-e), illetve akik olvassák azok közül is csak minden ötödik válaszol és közülük is csak minden 10.-el van tartalmasabb beszélgetés... Azt azonban nem tudom megérteni, amikor épp javában beszélgetünk és megszakítja a kapcsolatot...

A “legszebb” múltkor volt, amikor úgy tűnt sikerült egy egyéjszakás kalandot összehoznom. Mivel mind a ketten szülőkkel éltünk, így felajánlottam, hogy kiveszek egy szobát kettőnknek 2 órára, aminek az ára 10 ezer forint volt (szerencsére csak lett volna, mert csak a helyszínen kellett volna fizetni). Megbeszéltük, hogy a hely közelében találkozunk a megbeszélt időpontban. Én időre ott voltam, vártam rá 1/2 órát, miközben írtam neki, hogy merre van, de ő nem válaszolt semmit (pedig látta...). Végül “csak” egy doboz óvszer árával lettem szegényebb (bár azt még máshol is el lehet használni)... Végül én töröltem őt. Nem is zavar igazán, hogy nem lett semmi a dologból (gondolom talált valaki mást), hanem, hogy ilyenkor miért nem lehet szólni...

2020. márc. 5. 17:21
1 2 3
 11/28 October15 ***** válasza:

Várj, te most 1 hét után akadsz ki? XD

Jó mondjuk egyik barátom 2 nap alatt szerezte be rajta az 1. pasiját de hát ő az a kategóriájú csaj, hogy 28 évesen kisebbségi komplexusom lesz mellette pedig a csaj 18. XD

2020. márc. 5. 20:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Én 3 évig nyomtam, évről évre hígabb lett a felhozatal, úgyhogy idén kiszálltam a húspiacról. Pár hónaposnál hosszabb kapcsolatot nem sikerült összehozni onnan.
2020. márc. 5. 21:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha összejön a randi akkor is valszeg defektes az illető...tegnap volt egy..sajnos egy vicc ez a mai világban..mondjuk nem tudom milyen volt 20 éve, de ennél csak jobb lehetett. Amúgy ha egy hét alatt ennyi tapasztalatod van, akkor örülj, alapjáraton a visszaírásig sem lehet eljutni sokkal, vagy két sor után megszakad :D ha rákérdez, hogy milyen magas vagy (én nem szégyellem a mgasságom 185 cm vagyok) akkor garantáltan egy pitsáról van szó. Ilyet meg, hogy valaki belemenne alkalmiba csak úgy az elején...nem nagyon láttam még..ha olyan akkor sem fogja szerintem megmondani előre
2020. márc. 8. 07:27
 14/28 A kérdező kommentje:

Tegnap, a köv párbeszéd zajlott le köztem és egy a leírás 21 éves szerinti Corvinus-os lány közt:

Én: Szia! :) Örülök, hogy találkoztunk! Lenne kedved randizni velem?

Ő: Persze! :)

Remek! :) A holnap (azaz ma) 16:30 megfelel neked?

Semmi válasz, közben látom a csaj 80-km-re van, tehát vagy ingázik, vagy kollégista, de a hétvégét otthon tölti

Én: De ha neked jobb, akkor találkozhatunk kedden délután is. ;)

Lány: (pár perc várakozás után): anyád

És szétkapcsol...

WTF???

2020. márc. 8. 08:54
 15/28 anonim ***** válasza:
4 randim volt onnan eddig az elmúlt kb 10 hónapban talán..lehet kicsit kevesebb, de nem ott élem az életem, nincs erre annyi időm..vagy ez van, hogy nincs válasz, vagy két sor után megszakad a beszélgetés.. a kettő magyar full bolond volt lehet nem is próbálkozok magyarokkal a jövőben...egy külföldi itt tanuló az nem volt bolond, de elég bunkó volt a másik külföldi normálisnak tűnt, de két naponta elmegy egy tinder randira csak hobbiból..23 vagyok, lehet ez a generáció ilyen, nem tudom mi lenne ha a 30+ ban keresgélnék... gondolom ott meg minden másodiknak gyereke van
2020. márc. 8. 09:48
 16/28 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy 25 vagyok.
2020. márc. 8. 14:02
 17/28 anonim ***** válasza:
64%
tinder=a valóság kézzel foghatóan. Nagyban is ilyenek a "lányok", oda mennek ahol többet kapnak enni, s nem restek az emberi normákat sem felrúgni az önös kicsinyes érdekük miatt. Szerinted érdekli ezeket, hogy becsap vkit? h neked pénzbe kerül? h megbeszélt vkivel vmit? le van nagyívben... mit számít, max odébb áll, "ő ott se vót", "nem én voltam". Olyanok lettek mint a cgányok, azt ha elmondod nekik, akkor megsértődik "szegényke". üdv a való világban.
2020. márc. 8. 21:57
 18/28 A kérdező kommentje:

Na ma egy kicsit visszatért a hölgyekbe vetett bizalmam..

Most vasárnapra (tehát 15.-re) lett volna egy randi (ő 28 éves), de ma írt, hogy el kezdett komolyra fordulni a dolog egy másik fiúval, ezért velem már nem szeretne ismerkedni mert nem lenne tisztességes. Persze nyílván nem örülök a dolognak, de benne legalább volt annyi becsület, hogy nem csak szimplán törölt...

2020. márc. 9. 11:19
 19/28 anonim ***** válasza:
A tinder egy pöcegödör. Szerintem jobb sikerrátával jársz, ha akár az utcán leszólítgatsz lányokat.
2020. márc. 10. 21:51
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy ott volt, meglátott és nem tetszettél neki. Sajnos ez nem egyedi eset. Rettenetesen szemét dolog, de lehet énis ezt csináltam volna még nagyon fitalon.

"Jajj itt ez a fiú, már megbeszéltük hogy szex lesz,de még sem tetszik, ha megmondanám neki nagyon kínos lenne vagy dühös lenne ram."

En az ilyen esetek miatt sosem kezdtem ugy egy találkozót hogy tuti szex lesz. Mindig meghagytuk az esélyét annak hogy majd eldöntjük, hisz képről honnan tudod, hogy működik e a kémia? Nöknél kicsit komplexebb ez ugye...

2020. márc. 10. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!