Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti mennyire mentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti mennyire mentek oda buszon, vonaton, villamoson stb. olyan csinos lányhoz aki megtetszik nektek, ha nem mentek akkor miért nem, gyávák vagytok azért?

Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 18:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A saját tapasztalataim azt mutatják, hogy nem felesleges. Egy kedd este leszólított lánnyal már péntek este iszogattunk egy bárban:D (Nem mondom, elég frusztráló ezt felidézni így a Covid lockdown alatt... ahol ilyesmire semmi esély.)

10 percet beszélgettünk az utcán, ő munkából ment haza én pedig moziba igyekeztem. Végignevettük azt a 10 percet. Elérhetőség csere. Hétközben randi leegyeztetve. Kész.

De jöttem már össze gyakorikérdesekről is lánnyal:D Nincsenek kimondottan tabu helyek (vagy csak nagyon szélsőséges, evidens esetben).

2021. febr. 16. 00:54
 22/24 anonim ***** válasza:

A temetés elég szélsőséges :D

Más az, ha egyértelműen nem siettek, meg ha láthatóan bejössz a csajnak.

2021. febr. 16. 15:14
 23/24 anonim ***** válasza:

:D Így legyen ötösöm a lottón. Gondoltam a temetést nem hozom fel példának, annyira magától értetődik. Amint elküldtem a választ, már tudtam hogy előkerül:D

Na de szerintem kellőképp kiveséztük ezt.

2021. febr. 16. 18:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát ja temetés, temető, templom, ezek elég extrém kategóriák ebből a szempontból. Bár szerintem van, aki ezeken a helyeken is képes csajozni.
2021. febr. 16. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!