Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mennyire mentek oda buszon, vonaton, villamoson stb. olyan csinos lányhoz aki megtetszik nektek, ha nem mentek akkor miért nem, gyávák vagytok azért?
Itt mindenki nagyon megmagyarázta, hogy miért nem megy oda.
Aztán mégiscsak azt hallgatom a lányoktól, hogy mennyire szimpatikus, milyen imponáló, hogy valaki végre a tettek mezejére lépett és ez milyen ritka manapság:D
Gyakorlatilag azért lehet titeket beelőzni, mert el sem indultok a versenyen...
Igen, volt pár negatív élményem is. És? Kiváltképp sok ismertségre, elérhetőségre tettem szert ilyesféle módon. Kimondottan szép lányoknál is próbálkoztam. Sikerrel.
Te miért nem kezdeményezel? Gyáva vagy?
23-as!
Úgy értik, hogy ez csak az alfáktól szimpatikus. Azt meg gondolhatod, hogy tömegközlekedésen a legtöbb ember siet, és pont nem ott akar ismerkedni. Honnan tudod, hogy amúgy máshol nem próbálkoznak, te szerencsétlen? Az meg régen rossz, ha a nőkért versenyezni kell.
De, sikerült. Kifogás keresése, felmentvények görcsös hajkurászása.
Az én vonatos ingázásom 1 óra, gyanítom mással is megesik az ilyesmi. Oké, hogy valaki siet, de például nehezen tudom elképzelni, hogy ez abban manifesztálódik, hogy oda-vissza futkos a vonaton:D 1 óra sok idő. De még a négyhatoson is simán összejön annyi holtidő, hogy erre legyen idő.
A versenyt pedig ne forgasd ki. Amennyiben van egy szép, aranyos és intelligens lány, de már foglalt, akkor az azért történt mert valaki épp jó helyen volt jó időben, ELŐTTED:D Azaz időbeli fölény végett vele ismerkedett meg, nem pedig veled. Lehet, hogy te is kompatibilis lettél volna a lánnyal, de már mindegy. A verseny ebben az esetben csak valamiféle elvont jelző, egyáltalán nem érzem degradálónak.
Ebben az elidegenített Tinderes világban pedig nem kellene méginkább beszűkíteni a személyes ismerkedés lehetőségeit.
Akinek pedig 80-nál több IQ értéke van, az úgysem fog bepróbálkozni egy épp három A2-es mappával egyensúlyozó láthatóan valahová célzottan igyekvő lánynál. Nem kell szélsőségekben gondolkozni.
Nem nagyon sikerült. Ez nem kifogás keresése, hanem tények, amik makacs dolgok.
Az 1 óra más, de nem erről volt szó. A 4-6-oson a csaj meg bármikor elszállhat, lehet a csávó is hamar leszáll. Még mindig régen rossz, ha a nőkért kell versengeni. Honnan veszed, hogy mindenki kapcsolatot akar?
Miért ne kéne beszűkíteni? Amúgy ez nem is az, mert eleve nem tömegközlekedésen kell ismerkedni. Ott maximum csak a romák csinálják.
„ Az 1 óra más, de nem erről volt szó.“
Nem tudjuk miről volt szó. Csak a közlekedési eszközök kerültek felsorolásra, nem a menetidő :DD
Egyébként pedig nyilvánvalóan nem úgy kell elképzelni, hogy teljesíteni kell a heti kvótát. Hanem, ha lát az ember egy dekoratív lányt, akiben megfogja valami, akkor odalép és nem balfaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!