Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok nőket többes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok nőket többes kapcsolatra?

Figyelt kérdés
alapvetően család-centrikus vagyok, de nem tudok azonosulni a monogámiával. több külföldi barátom él 2-3 nővel együtt, és van sok gyerekük is. Működik!
2020. márc. 4. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Cigányoknál keresgélj, náluk működik.
2020. márc. 4. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy álkérdés, amit provokatív céllal tettél fel, különben a kérdésben említett külföldi barátaidat kérdeznéd, már ha léteznek egyáltalán.
2020. márc. 4. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahol a legelsőt megtaláltad.
2020. márc. 4. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2020. márc. 4. 17:35
 5/14 A kérdező kommentje:
tévedésben vagy első válaszoló. Mormonok és keresztények is gyakorolják több országban is: Kanada , USA, Afrika, stb.. a hazai egyetlen magyar Széll attila többnejű is fehér és nem cigó. szánalmasan korlátolt és ítélkező a magyarok nagy része sajnos. Mondd mitől jobb a monogámia a sorozatos válás és újraházasodás? Semmivel sem etikusabb. agyon-csalják egymást a monogám párok-tudom, mert Coach a legjobb haverom.
2020. márc. 4. 17:35
 6/14 A kérdező kommentje:
nyugi megvalósítom nélkületek is, csak azt hittem, szorult még a magyarokba némi segítő-készség. de nem.
2020. márc. 4. 17:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor meg is van, irány külföldre! Viszlát!
2020. márc. 4. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is jó lenne több pasival együtt élni,de sosem lesz ilyen :(
2020. márc. 4. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szerencse hogy te nem vagy ítélkező....végülis csak egy országnyi emberről mondtál véleményt csak mert most épp morci vagy.

Amúgy amíg nyílt és őszinte a dolog nincs vele baj. Soha nem mennék bele és nem is igazán értem hogy működhet de ha mindenki önszántából bele ment legyenek boldogok. Viszont nem jobb mint a monogámia. Nem a tökéletes mindent felül múló csoda a poligámia sem. Aki szar ember az szar ember minden típusú kapcsolatban. Itt nem az a kérdés hogy monogámia vagy poligámia. A több nejű kapcsolatban is ugyanúgy hűségesnek kell(ene) maradni.

A válasz a kérdésedre hogy biztos vannak olyan közösségek akiknek ez a bevett élet stílusa. Megkérdezheted a barátaid nézhetsz ilyen típusú online csoportokat társkeresőket vagy kereshetsz olyan itt élő külföldi nőket akik ilyen kultúrában nőttek fel. Az átlag magyar emberek között szerintem kevesen nyitnak erre. Pedig a megcsalás egyetlen ellenszere az lenne hogy ha mindenki nyíltan közölné hogy áll a témához.

De nem a monogámia miatt van megcsalás és válás aki csal monogámként annak egyetlen egy kapcsolat típus lenne megfelelő a nyitott de sokan annak se örülnek mert épp a csalás izgalma veszik el. Aki csal monogámként csalni fog poligámként is mert hiányzik belőle az a szociális gát és empátia ami miatt nem tesz ilyet az ember.

2020. márc. 4. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A mormonok el vannak maradva pár századdal patriarchális totális férfiközpontúságaban élnek elszeparálva, totális agymosás, gyereklányok szexuális használata, abúzúsok, botrányok ... Biztos"jó lehet "egy nőnek. az [link]

Az hogy neked miért jó azt értjük, nem is értem mit nem értesz, nem viccből írtam a cigányokat.

2020. márc. 4. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!