Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok nőket többes kapcsolatra?
Milyen szerencse hogy te nem vagy ítélkező....végülis csak egy országnyi emberről mondtál véleményt csak mert most épp morci vagy.
Amúgy amíg nyílt és őszinte a dolog nincs vele baj. Soha nem mennék bele és nem is igazán értem hogy működhet de ha mindenki önszántából bele ment legyenek boldogok. Viszont nem jobb mint a monogámia. Nem a tökéletes mindent felül múló csoda a poligámia sem. Aki szar ember az szar ember minden típusú kapcsolatban. Itt nem az a kérdés hogy monogámia vagy poligámia. A több nejű kapcsolatban is ugyanúgy hűségesnek kell(ene) maradni.
A válasz a kérdésedre hogy biztos vannak olyan közösségek akiknek ez a bevett élet stílusa. Megkérdezheted a barátaid nézhetsz ilyen típusú online csoportokat társkeresőket vagy kereshetsz olyan itt élő külföldi nőket akik ilyen kultúrában nőttek fel. Az átlag magyar emberek között szerintem kevesen nyitnak erre. Pedig a megcsalás egyetlen ellenszere az lenne hogy ha mindenki nyíltan közölné hogy áll a témához.
De nem a monogámia miatt van megcsalás és válás aki csal monogámként annak egyetlen egy kapcsolat típus lenne megfelelő a nyitott de sokan annak se örülnek mert épp a csalás izgalma veszik el. Aki csal monogámként csalni fog poligámként is mert hiányzik belőle az a szociális gát és empátia ami miatt nem tesz ilyet az ember.
A mormonok el vannak maradva pár századdal patriarchális totális férfiközpontúságaban élnek elszeparálva, totális agymosás, gyereklányok szexuális használata, abúzúsok, botrányok ... Biztos"jó lehet "egy nőnek. az [link]
Az hogy neked miért jó azt értjük, nem is értem mit nem értesz, nem viccből írtam a cigányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!