Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen gondolkodású férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen gondolkodású férfi aszexuális vagy meleg?

Figyelt kérdés
Haverom már lassan 34 éves és még szűz.... Tudom hogy lenne tök átlagos nem csúnya nője ha akarná de neki a legszebb nők kellenek és azt mondja inkább van egyedül és marad szűz minthogy összejöjjön egy olyan nővel aki számára nem vonzó száz százalékosan..
2020. márc. 4. 06:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy saját magáról írt volna. Annak mi értelme? Maximum trollkodik! Én egyetlen kérdését olvastam és a mostani.

60%-os vagyok

2020. márc. 4. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedi eset, tőle kéne megkérdezni. Ebből kétlem, hogy meleg, tekintve, hogy a nőkhöz vonzódik és 34 év alatt talán bepróbálkozott volna férfinál vagy megemlítette volna lehetőséget, ha meleg vagy bi. Az aszexualitás elképzelhető, szüzességtől és a nők terénti válogatósságtól függetlenül, de így nem lehet megmondani. Őt kell megkérdezi érez -e szexuális vágyat vagy nem.
2020. márc. 4. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Írta a kérdező, hogy csak olyan nővel aki számára 100%-osan vonzó.

Nem aszexuális. Szerintem inkább demiszexuális!

2020. márc. 4. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!