Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra nem kellemetlen a társkeresés és ismerkedés folyamata?
De igen, kellemetlen.
Még az életben nem találkoztam olyan férfivel, aki egyszerre tetszett és egyszerre őszinte tudtam lenni vele. Ha tetszik valaki, akkor azt akarom, hogy álmai nőjét lássa bennem, és elég hamar leszűröm, hogy milyen is az, utána pedig folyamatosan "hazudok" neki.
Mivel nem szeretek hazudni, így csak addig teszem, amíg tart a rózsaszín köd, utána pedig szakítok. Én azért, mert nem színészkedem, ő azért, mert nem az vagyok, akit keres.
Utálom a húspiacot.
Ha arra várnék, hogy valaki magamért szeressen, vagy alkalmasint kompromisszumkész legyen miattam, ítéletnapig várhatnék.
És - az igazat megvallva - annyira nem is fontos nekem az ismerkedés.
Úgyhogy várom a szőke herceget :D :D :D
#13: Erről van szó. Generálsz magadnak egy felesleges játszmázást, problémázást és férfiként emiatt unalmas az egész. Ha utálod a húspiacot, akkor miért ott akarod magad eladni?
"Ha arra várnék, hogy valaki magamért szeressen, vagy alkalmasint kompromisszumkész legyen miattam, ítéletnapig várhatnék."
Nem, csak pár hetet, hónapot... :D
#15: Tegyük hozzá a sztorihoz, hogy sokszor észre sem veszitek azt, aki nyitna felétek. Átlag alatti csaj ismerősöm tinderen egy nap alatt 100 match felett volt. Személyesen amikor megismertem (nem társkeresés céljából), akkor a közös társaságból 2 srácnak jött be, a környezetéből további 3 srácról mesélt, hogy bejön nekik. Aztán elpanaszkodta, hogy nem kell senkinek, mert 1 helyi menő csávó után csorgatta a nyálát...
Az ismerkedés elég fárasztó, online meg "offline" is. Egyszerűen ha csak megyek keresni társat, eleve ezzel a céllal, már kiábrándító az egész, mert tudom, hogy engem is húspiaci mérleggel vizslatnak.
Egyetlen olyan "regényes" találkozásom volt, ahol kissé ittas és átbeszélgetős este után rohantam egy félénk pasi után, hogy megadjam a számom. Úgy általánosságban nincs olyan személyiségem (meg külsőm), hogy spotán kapcsolódjak emberekkel.
Netes ismerkedés olyan, mint valami szar kapcsolattartós munka, ritkán találsz olyan embert, akivel érdekes levelezni, a többi meg általában vagy gyors szexre vagy gyors családalapításra hajt.
"Aztán elpanaszkodta, hogy nem kell senkinek, mert 1 helyi menő csávó után csorgatta a nyálát..."
Mindenki arra csorgatja a nyálát akire akarja. A másik mg a HMCS nem biztos hogy mindenkinek vonzó, neki épp az volt. Lehet hogy nem is annyira HMCS, csak te látod annak.
Másnak meg te vagy vonzó, akit nem veszel észre. Ezen nincsen csodálkoznivaló, nem lehet parancsra vonzalmat előidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!