Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeken a problemakon tullepve hogyan tudnek nyitni fele?
18 eves korom ota kulon eltem, majd edesanyam halala utan visszakoltoztem edesapamhoz, aki nyugdijas, egyedul lelkileg, es anyagilag is rossz helyzetbe kerult.
Sajnos apam haza finoman fogalmazva sem luxuspalota: 100 eves linoleum, lemoshato tapeta, 40 eves rozoga butorok stb. Amit tudtam pl. haztartasi nagygepeket, kicsereltem sajat penzbol, de a hazra nem szivesen koltenek. (apam lassan 80, en pedig nem itt tervezem a jovomet) Emelle, apam eleg igenytelen. En igyekszem rendet tartani, de kb. szelmalom harc.
Most van egy ferfi, akivel nincs kimondva, hogy ismerkedunk, de erezhetoen kozeledunk egymashoz. Napi szinten talalkozunk (a munkahelyeink egymas mellett vannak) felorat-orat beszelgetunk, neha chatelunk. Felajanlotta ketszer, hogy hazavisz stb de a korulmenyeim miatt nem "mertem" elfogadni. Nagyon frusztral a dolog.
Fergiak, titeket zavarna ez? Hogy kommunikaljam le jol a helyzetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!