Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogok így megint barátnőt találni? 😂
Mivel középsuliban full fiú osztályba jártam és soha nem jártam bulizni ezért mindig a facebookon kerestem egy lányt, beszélgettem vele aztán lett valami. Általában pár hónapos "kapcsolatok".
Most viszont ezt a netes ismerkedést rohadtul meguntam. Tök nem produktív, napokig hülyít a lány, aztán off. Bulikba nem járok, nem azért mert kocka lennék, vagy pancser, hanem mert nem látom értelmét, hogy mi a halálnak menjek oda. Ráadásul haveroktól hallom, hogy tele van idióta tinipic.sákkal. Meg nem is hiszem, hogy ott lehet normális kapcsolatot összehozni.
Így most mi lesz velem? 💁♂️😂
Amennyiben jársz egyetemre vagy főiskolára, ott biztos vannak lányok, de ha már dolgozol, valószínűleg ott is. Utóbbinál azonban óvatosan, nem véletlenül él a "házi nyúlra nem lövünk" szabály.
A legjobb az lenne, ha csatlakoznál egy érdeklődésedhez illő közösséghez. Sport, színjátszó, valamilyen tábor, túra csoport, akármi. Itt már rögtön lesz egy közös alapod az ott lévő lányokkal.
20/L
Jelenleg 7,53 milliárd ember él a Földön, aminek kb. a fele nő. Tehát már csak ststisztikai alapon is találhatsz valakit, főleg úgy, hogy korábban már volt kapcsolatod.
Ismerkedni kell a világban, tapasztalatokat gyűjteni, és csak idő kérdése, és összejön a dolog.
Dolgozom is és sportolok is. Autószerelés és országúti kerékpározás. Igazán nagy női táborral rendelkezik mindkettő 😀
Na mindegy, majd valami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!