Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem próbálkozom komolyabban ismerkedni attól még van esélyem barátnőt találni?
Régebben próbálkoztam főleg neten, de csak a csalódás. Meg élőben is. Szeretnék barátnőt, de néha ahogy viselkedne teljesen kiábrándulok belőlünk, nagyon sok felszínes van, meg annyira erősködnek azon hogy legyen barátjuk, vége a kapcsolatuknak akkor egyből mást akarnak. Nagyon kiábrándító ez szerintem. De persze vannak kivételek szerencsére.
Már elfáradtam a sok próbálkozástól, így 0 az esélyem? Eddig még nem volt kapcsolatom.
Dehogy is nekem ilyen lány nem kéne, hogy csak azért jön össze velem hogy legyen valaki, aztán lelép ha talál jobbat. Tudok ilyen lányokról.
Én őszinte, mély kapcsolatot szeretnék.
Én még mindig a társ találásban hiszek. Szóval ha tetszik egy lány akit spontán megismersz valahol,(Munka,hobbi,bolt,tömegközlekedés) megpróbálod megszerezni akkor igen.
Ha nem görcsölsz rá akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!