Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak neten próbálkozom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak neten próbálkozom és nem beszélek sokat akkor csak csúnyább barátnőm lehet?

Figyelt kérdés

Ha egyáltalán találok valakit?

Szerintem élőben egyszerűbb lehet, de mivel eléggé zárkózott vagyok így nekem nekem nem az.

Amúgy nem tartom magam rondának, inkább átlagos, viszont magas vagyok ami sok lánynak tetszik.

2020. jan. 6. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért, netem csak csúnya nők vannak? Neten nem lehet ismerkedni, csak kapcsolatot felvenni. Aki rutinos, minél előbb személyes találkozót kér és addig nem is nagyon beszél a nővel. A testbeszéd által lehet megfogni a leendődet.

Ekkor persze rögtön kiderül majd, hogy nincs semmi önbizalmad, nem vagy jó beszédpartner és a külsőd is csak átlagos. Miért nem fejleszted magad inkább? Keress olyan őket, akikkel csak beszélgetsz. Gyakorláson múlik ez is.

2020. jan. 6. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
A hülye kérdéseket nem lehet tiltani?:)
2020. jan. 6. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:
25%

A lányokat nem érdekli a külső abban az esetben, ha van elegendő lóvé. A mai világban a nők nagy része lenézi a férfiakat. Nem tekint rájuk egyenrangú partnerként, nem is TÁRSat keres, hanem SZPONZORt. Olyat aki mellett nem kell elmennie dolgozni és a pasi fizeti minden költségét (szoli, fitnessz, fodrász, műköröm, manikűr, pedikűr, ruhák, táskák, cipők, ékszerek, telefonok). Nem háziasak, nem tudnak főzni. A konyhába csak pohárért vagy kanálért járnak. A takarítást, rendrakást alantas dolognak tarja - ahogy önmagában a férfiakat is. Függetlenséget követelnek (maguknak), ami annyit jelent, hogy ne szólj bele mikor hova megy, mit csinál, mit vásárol .... csak a pénzt add rá! Ellenben neked, minden másodpercedről be kell tudni számolni. Egy ilyen nő általában olyan pasit keres, aki minimum havi nettó 800E fölött keres. Természetesen, mivel jelentkezőből túlkínálat van, megfelelő pasiból pedig kevés, így sokan partner nélkül lézengenek. A gazdag pasik pedig természetesen X időközönként cserélik az ilyen bankszámla-piócákat ... mert megtehetik. Azon csajok, akik hosszabb ideje nem jutottak szponzorhoz, általában lejjebb adnak az igényekből, de szigorúan 300E fölött tartva az igényeket. Ezen csajok bugyijába való bejutás is jelentős anyagi ráfordítást igényel, viszont itt már kellene a duma is, ami a Te esetedben (a zárkózottságod miatt) nehezebben kivitelezhető. Az természetes, hogy egy férfi ingyen nem kap puncit (kivétel akad, de ahhoz jó genetikának vagy híresnek kell lenni). Bizonyos költségvonzata van annak, hogy egy lányt felszedj, és eljuss vele az ágyig .... hát még, ha kapcsolatra is hajlandó.

A hivatásos lányok egy fix összegért cserébe szexet adnak. Tehát elkéri azt a 20-25E Ft-ot és annyi. Következő alkalom megint annyi, és így tovább. Míg egy barátnő esetében a pénz számolatlanul és kontrollálatlanul folyik ki a kezeid közül, a szex mennyisége pedig - érdekes módon - ezzel arányban csökken. A hivatásos lányok ráadásul nem fognak lenézni a szerénységed vagy a zárkózottságod miatt ... még az is lehet, hogy segítenek egy kis önbizalomhoz jutni. De abban az esetben is jobb, ha inkább Őket látogatod!

2020. jan. 6. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!