Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinalhatja egy ferfi?
Van egy ferfi aki sokat udvarolt nekem egy idoben , nekem is nagyon tetszett viszont egy olyan eletszakaszban voltam amikor nem voltam teljesen tisztaban azzal hogy mit akarok , ezert megunta a folytonos probalkozast es “feladta”...
Eltelt egy kis ido ,ujra egymas melle sodort minket az elet , es elkezdtem erezni ,hogy szeretnek tole valami komoly dolgot ,amit kozoltem is vele. O visszautasitott , hogy szerinte ez nem menne nekunk (szerintem a multbeli bizonytalansag miatt gondolta igy ..) . Rosszul esett , de belattam,hogy tul kell tennem magam a dolgom..
Azota eltelt par honap...
Mostanaban csak ugy a semmibol neha ramir. Van ,hogyha reszeg... van hogy csak reagal valamire amit kiposztolok a kozossegi median, minimalis komminokacio, de ram ir ,neha csak egy smileyt (?) Majd amikor probalnek vele normalisqn beszelgetni, akkor ignoral,nem valaszol, vagy valami olyat h vege legyen a “beszelgetesnek “ biztosan. Kerdesem: szerintetek ezzel a hattersztorival, minek ir ram kb csak jelzesertekuen neha ? Es ha egyszer mar ir akkor miert nem akar normqlisan beszelgetni? Mit akarhat ezzel?
Ez nagyon egyértelmű: megmondtad neki, hogy te szeretnél tőle komolyat. Azért írogat neked, hogy fenntartsa benned a reményt, hogy esetleg ő is. De nyilván nem akar tőled komolyat, de egy szexre biztos jó lennél neki, ha épp nincs jobb dolga. Szerinted komolyan lehet venni egy olyan palit, aki néha odaböffent neked egy smile-t, de még beszélgetni sem hajlandó veled? ? Ne már.
Megoldás: töröl, tilt.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!