Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság csak úgy lehet férfinak barátnője, ha valamiben szinte utánozhatatlanul a legjobb?
Ennyi hülyét egy rakáson.
Szalagon dolgozok, kb mindenkinek van párja:D
Pusztán kíváncsiságból. Egy munkanélküli csóró ember hova jár el, ahol lehet csajozni? Pénz nélkül elmegy egy bárba iszogatni vagy koncertre és ott leszólítgat csajokat?
Ez nekem valahogy nem áll össze.
"Ha nem vagytok egysíkúak, miért csak a gazdag és vezető férfiakat szeditek fel?"
Lassan 4 éve vagyok kapcsolatban. Párom se nem gazdag, se nem vezető.
Ellenben ismerek olyan vezetőt, akinek nincs nője. Nyilván a munkájának él, és szerintem van még jó pár vezető így.
Kb. igen.
Nagyon magasak lettek a nőknek az elvárásaik, ahhoz képest, hogy sok nem is annyira szép, mint hiszi magát, és főleg nem olyan értelmes, mint hiszi magát.
A férfinak viszont mindenben meg kell felelni. Legyen pénze, 180cm feletti, sportos legyen. Legyen jó az ágyban. Legyen romantikus, de kemény, ha kell. Azt viszont sosem tudod, hogy éppen mikor, milyennek kell lenned.
Panaszkodásban a gyakorin világbajnokok vagytok, oszt mégse kelletek a nőknek.
Ez megint a szokásos picsogás. Lúzer, ostoba, érzelmileg sivár, csóró, alapból bunkó és rosszindulatú, csúnya pasik gyülekezete, akik 0-24 hisztiznek, hogy nekik miért nem JUT/JÁR fiatal, csinos, formás, ápolt, kedves lány. Hát biztos csak azért, mert nem vagy milliomos, kigyúrt cégvezető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!