Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti össze jönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti össze jönnétek egy Asperger szindrómás férfival?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 23:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
71%

Összejönni össze lehet, kipróbálhatod, hogy milyen, ha működik akkor együtt lehetsz vele

Viszont gyereket eszedbe se jusson vállalni vele, ezt azért mondom, mert az én apám halmozottan mentális beteg, ő saját magáról azt is mondja, hogy valószínűleg autista is(bár ezekből a dolgokból semmi nem látszik rajta, így lehetett kapcsolata is), ennek az eredménye lettem én, szinten halmozottan mentális beteg, régóta súlyosan depressziós, és gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy az életemnek öngyilkossággal lesz vége, csak idő kérdése az egész

Gyereket csak egészséges ember vállaljon, mert ez lesz belőle, jószándékkal írom

2020. febr. 23. 07:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül öröklődik.

Nem minden fekete-fehér.

2020. febr. 23. 08:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is lehet "egy vonóval", tőlem és az én felmenőimtől örökölhette a gyerekem. Számomra így nem lenne akadály, talán jobban is működne, mint egy neurotipikussal. A gyerekvállalást viszont a mai tudásommal én sem ajánlanám.
2020. febr. 23. 08:25
 14/15 anonim válasza:
91%
Persze, hogy nem feltétlenül öröklődik, egészséges embereknek is lehet beteg gyereke, de valljuk be, sokkal nagyobb rá az esély. Arról nem is beszélve, hogy egy autista emberből milyen szülő válna. Az enyémből semmilyen nem lett, nemcsak a gyereknevelésre, de az életre is teljesen alkalmatlan. Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen mentálisan beteg szülő mellet felnőni, úgy hogy te magad is az vagy és ez nem élet. Én is szeretnék gyereket, de tudom, hogy nem lehet.
2020. febr. 23. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem valakivel, akiről csak sejtem, hogy Aspergeres volt. Annyira szerethető volt, hogy el tudtam volna így fogadni. Nyilván ha azzal kezdi a bemutatkozást, hogy Aspergeres vagyok, messzire szaladok, de amikor ez a gyanú felmerült bennem, már megismertem egy kicsit és megszerettem. Lehengerelt az intelligenciájával. Ami különös, hogy nagyon empatikusnak tűnt - valójában szerintem csak összerakta a puzzlet olyan részecskékből, ami egy átlag embernek sose ment volna, így kitalált rólam olyan dolgokat, amit más soha nem talált volna ki. Imádtam vele beszélgetni, a gondolatmenete teljesen lenyűgözött sokszor. Ráadásul nagyon jóképű volt és nagyon szerethető.
2020. febr. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!