Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasan funkcionáló autisták (Asperger szindrómások) vagy enyhén Asperger-szindrómás férfiak szoktak udvaronlni? Képesek rá? Hogyan?
Olyanokra gondolok, akik megtanulták elég jól szociálisan létezni.
Aki ért hozzá várom válaszát, vagy tapasztalata volt ilyen dologban.
udvarolni? szerintem ne csináld
szerintem a neurotipikusok se csinálják, csak filmekben
vagy ha igen, az is bénán néz ki
Kerülj vele bizalmas viszonyba, mutass felé érdeklődést, ha azt várod, hogy udvaroljon neked.
Mivel a szociális életük is sokkal inkább működik tanult reakciók alapján, mint a neurotipikusoknál, tudnak akár udvarolni is, azt mondani amit hallani akarsz. Ha magas az intelligenciája, akkor ebben nagyon jó tud lenni, de ez csak duma, hogy téged boldoggá tegyen.
Amit igazán kaphatsz tőlük, az a figyelem.
Ezek alapján én is ilyen vagyok.
Habár... inkább mégsem. Akkor nem lennék állandóan a saját hangulatváltozásaim rabja.
De a reakciók többsége számomra mindig is rejtély lesz a legtöbbet max azért teszem, mert azt tartom helyesnek, de érzelem sosincs mögötte, vagy ha mégis, az saját magam irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!