Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választ a nő?
Erre mindig próbálok rájönni, de nem sikerül. Amikor együtt van egy csaj a pasival próbálok rájönni mi az amitől működik. És soha nincs egyértelmű válasz.
Szóval?
Olyan kell nekik akivel növelhetik a státuszuk a társadalomban.
Ezért vannak oda a bunkó, nehezen megszerezhető pasikért akik csak hülyítik őket. Mert az ő fejükben csak annak van értéke amiért meg kell küzdeni. Az már más kérdés, hogy bemesélik maguknak, hogy az adott pasi majd csak miattuk megváltozik.
Sorrendben:
– kinézet/külsőségek (sorrendben: arc, szem, magasság, testarányosság, izomzat, illat, haj, arcszőrzet)
– körülmények (sorrendben: eddig megszerzett javak, népszerűség, egzisztencia. családi háttér és támogatásuk)
– egyéni adottságok (sorrendben: műveltség, szociális kompetencia, érdeklődési körök, humor, életvitel, nézetek, gondolkodásmód)
Ha sorrendben valamelyik paraméterben nem felelsz meg nekik, buktavári van. Ők nem kerekítenek a "kiválasztásnak" olyan rendhagyó sorrendet. Vagy megfelelsz nekik, vagy nem.
- arc szem tekintet hang mozgás kiállás test testtartás
- amiket mond, amivel megfog
- ahogy az emberekhez viszonyul, ahogy a gyerekekhez, családtagokhoz viszonyul
- amit jelentek neki
Több tényezőt is figyelembe veszek.
Legyen empatikus, figyelmes, szenvedélyes, hűséges, szeretetteljes. Legyenek álmai!
Ne legyen féltéeny típus, mert azt nem bírom elviselni!
Aztán külsőleg ami tetszik: ha magas(mivél magasabb nő vagyok, ezért fontos hogy nàlam magasabb legyen!)
Legyenek szép fogai! Igényes és jó illatu legyen.
A pénz nem fontos nekem, viszont legyen önàlló, nem akarok egy férfit sem eltartani, főleg nem furikázni.
Miért kamu? True story a párommal. Mondjuk még a nagyjából egészséget és értelmet is külön írhattam volna, de az benne van abban hogy "amiket mond". Mert az fontos hogy értelmes legyen képes legyen dolgozni.
Gondolom a sooook pénzt hiányoltad. Az nálam hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!