Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi soha nem akar senkivel együtt élni? Nem tud főzni, se semmi ilyesmit. Az idő anyjával él együtt. Nem néz az ilyen előre?
Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 12:55
11/13 anonim válasza:
"Nem néz az ilyen előre?"
Az előre tekintés az volna, hogy elfogadja azt, hogy az anyja megfog halni?
Miután meghal az anyja, nem fog neki senki főzni, mosni, vasalni stb. és egyedül marad. Előre tekintés volna, ha maga mellé venne egy nőt, akivel egyébként nem tudná elképzelni az életét, mert magának való vagy mit tudom én, hogy mi az oka, de a lényeg, hogy nem tudna együtt élni párkapcsolatban egy másik nővel. Most azért kéne valakit maga mellé találnia, ha meghal az anyja akkor ezeket a feladatokat a nő elvégezze?
Ebben az esetben jobb is az, hogy nem tesz így, mivel csak egy háziszolgája lenne és nem felesége/barátnője.
13/13 anonim válasza:
Esetleg nem főzni kell neki társ, erre nem gondoltál? Netpincér, teletál, kismillió hasonló szolgáltatás korában minek mindenkinek szakácsnak lennie? Elég, ha ki tudom fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!