Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves elvált nőként, hol ismerkedjek? Komoly kapcsolat céljából?
Ha egyszál magadban sétálgatsz, komoly érdeklődőre ne számíts. Barátnők társaságában nagyobb az esélyed, de megtörténhet, hogy a barátnőd hamarább talál párt magának.
Helyszínként ajánlom: színház, klub, tárlat, munkahely, sport...
31 évesen se egyszerű,nemhogy 40.
Személyesen ne !! Csesznek ra oda menni ....pedig nem vagyok bányarém.
Inkább neten vagy max ismerosok által pl kolléga egyik volr iskolatársa ilyesmi
Társkeresőn is lehet, de akkor sajnos fel kell készülnöd arra, hogy sok stílustalan levelet és minősíthetetlen képet is fogsz kapni, a fizetős társkeresőkön (talán) kevesebb ezen szórakozni vágyó kalandorok száma.
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy a nők belefáradnak a stílustalan levelek szelektálásába és a normálisaknak se írnak vissza esetleg.
Fizetos tarskereso, azzal mar egy csomo hulyet elore kiszursz. Lesz meg ott is boven olyan, akivel nem akarsz semmit, de manapsag ilyen a tarskereses.
43F
Nőként nem szólítok le pasikat az utcán.
Ismeretség által ( sokszor láttam és ő is engem ) volt hogy odamentem d e Akkris én kerültem kínos helyzetbe.
Inkább kihagyom azóta.
Engem is megviselt, hogy éveken keresztül nem írtak vissza nekem. Nem nő vagyok.
# 6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!