Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves elvált nőként, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves elvált nőként, hol ismerkedjek? Komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 17:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát ne itt
2020. febr. 21. 18:12
 2/18 anonim ***** válasza:
3%

Ha egyszál magadban sétálgatsz, komoly érdeklődőre ne számíts. Barátnők társaságában nagyobb az esélyed, de megtörténhet, hogy a barátnőd hamarább talál párt magának.

Helyszínként ajánlom: színház, klub, tárlat, munkahely, sport...

2020. febr. 21. 18:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Interneten is lehet.
2020. febr. 21. 18:18
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Én techno partyn találkoztam életem szerelmével 38 évesen,válás után :)
2020. febr. 21. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
22%

31 évesen se egyszerű,nemhogy 40.

Személyesen ne !! Csesznek ra oda menni ....pedig nem vagyok bányarém.

Inkább neten vagy max ismerosok által pl kolléga egyik volr iskolatársa ilyesmi

2020. febr. 21. 18:23
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Társkeresőn is lehet, de akkor sajnos fel kell készülnöd arra, hogy sok stílustalan levelet és minősíthetetlen képet is fogsz kapni, a fizetős társkeresőkön (talán) kevesebb ezen szórakozni vágyó kalandorok száma.

Szerintem az a legnagyobb gond, hogy a nők belefáradnak a stílustalan levelek szelektálásába és a normálisaknak se írnak vissza esetleg.

2020. febr. 21. 18:27
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
6# Az nem megoldás ha mondjuk néha te is kezdeményezel és odanyögsz egy sziát? Vagy inkább egyedül maradsz de akkor se szólítasz meg senkit nőként?
2020. febr. 21. 18:29
 8/18 Rockarc ***** válasza:
94%

Fizetos tarskereso, azzal mar egy csomo hulyet elore kiszursz. Lesz meg ott is boven olyan, akivel nem akarsz semmit, de manapsag ilyen a tarskereses.

43F

2020. febr. 21. 18:30
 9/18 anonim ***** válasza:
20%

Nőként nem szólítok le pasikat az utcán.

Ismeretség által ( sokszor láttam és ő is engem ) volt hogy odamentem d e Akkris én kerültem kínos helyzetbe.

Inkább kihagyom azóta.

2020. febr. 21. 18:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Engem is megviselt, hogy éveken keresztül nem írtak vissza nekem. Nem nő vagyok.

# 6 voltam.

2020. febr. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!