Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire zavaró/csúnya, ha ilyen egy nő szeme körül a bőr?
Nem én vagyok a képeken, de jól szemlélteti. Nem a sötét karikákra gondolok, hanem arra az alsóbbik kis árokra, amit korrektorral sem lehet eltüntetni. Ha felülről esik rá a fény, akkor is látszik. Gondoltam rá, hogy megműttetem, de lehet, hogy csak én fújom fel ennyire a dolgot... De szerintem olyan csúnya, mintha mindig fáradt lennék. Nem vagyok öreg, nem amiatt van, kiskamasz korom óta ilyen. Ez csúnya?
Bocs nem férfiként írok de szerintem felfújod a dolgot. A legtöbb ember észre sem veszi. Amikor az első képet néztem nem is értettem hogy mit kéne látni:D
Ezek ilyen apró kis "szépséghibák" mimdenkinek van valami hasonlója. Ez olyan mint az orr (a legtöbb ember utálja az orrát), a virsli ujjak, a nagy fül, a nem colgate fehérségű fogak, a görbe lábujj, stb. Persze akin van az eszreveszi és utálja de más emberek nem foglalkoznak ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!