Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen meleg társkeresők vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen meleg társkeresők vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok nekem meleg társkereső oldalakat mondani?

Szívesen ismerkednék meleg fiúkkal, de sajnos sehol sem találok ilyen oldalt...

18F

2020. febr. 17. 03:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Grindr , Planetromeo, Tinder
2020. febr. 17. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze egyik sem társkereső, tele van kamus, szórakozó egyénekkel. De talán alkalmi összejöhet ahol még valami mást is elkaphatsz.
2020. febr. 17. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Biztos, hogy búza vagy? Próbálkoztál már nővel is? Előbb próbáld ki, és utána, ha nagyon nem megy, akkor esetleg buzulj, de nem jó dolog az, bár legalább több nő marad nekem, mert két pasival kevesebb.
2020. febr. 17. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Eropolis.hu
2020. febr. 19. 03:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt poénnak szántad kedves Kérdező?

"sajnos sehol sem találok ilyen oldalt"

Vagy egyszerűen csak full kamu a kérdésed?

Kíváncsiságból azt a bonyolult megoldást választottam, hogy beírtam a Google keresőjébe ezt a három szót: meleg társkereső oldal. Az eredmény: 276 000 találat (0,34 másodperc).

Talán próbálkozz meg hasonlóval te is, mert elképzelésem nincs, eddig hol és hogyan kereshetted, ha 18 évesen sehol se találtál ilyet! Vagy kérj meg egy 8 évest, biztosan hamarabb talál!

2020. febr. 19. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!