Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51 kilóval, ízületi problémákkal és munkanélküliként tényleg genetikailag antiférfi vagyok?
Hódi Pamela gáznak tartja a Csokot fiú.
Szal csak az alacsony, duci, kevésbé szép lányok jöhetnek szóba.
Gondolom így már nem is érdekel annyira a párkapcsolat, mert ők nem is emberek.
Szánalmas vagy.
Mit javaslok én?
1.Tegyél a fejedben rendet na és persze a lelkemben, ha nem megy egyedül ott a piszhológus amit most jelen állás szerint a szülők szerintem fizetnének, azt is lehet mondani hogy majd vissza adod ha lesz miből,közben keress egy orvost aki ad étkezéssel kapcsolatban tanácsokat.
2.Keress egy okj képzést ami könnyű fizikai munka aztán jelentkez és végezd el,például:bolti eladó,raktáros,targoncás,esetleg sofőrnek is el mehetsz,ki kell egysz minden próbálni hogy tudj dönteni.
3.Tanulás mellet találd ki mit is akarsz az élettől? Írj célokat,terveket, először nagyon egyszerűeket aztán fokozatosan mehetsz felfelé.
4.Keress egy munkahelyet és kezdj el dolgozni,ne mindjárt akarj jól keresni, elégedj meg először kevesebbel.
5.Kezdj el edzeni, sportolni.
Sok sikert.
Genetikai hulladék vagy de nem azért mer vékony vagy hanem mer munkanélküli csoves
Mit akarsz te gyereket vállalni ha munkád sincs?????
#6 - "ó, nekem meg belőletek, hogy mindig rossznak fogjátok fel azt ami valójában áldás."
miért lenne áldás??? hogy egy férfi ember 51 kiló? te normális vagy?
amúgy meg fogyni sokkal könnyebb mitn hizni. csak meg kéne emelned a valagadat. annak aki nehezen hizik sokkal több meló felszedni 2 kilót mint annak fogyni aki hizékony. ÉS EZ NEM VÉLEMÉNY! mielőtt ezzel jössz, ezt bármelyik étkezési tanácsadó, orvos, személyi edző megmondja neked.
Minden harmadik nőtől azt kaptam elutasítás gyanánt hogy 182/90 kiló dagadék és legyek trendi 60 kilós...
Szóval nem értem a nyomorod. Pont ilyen vékony kell a többségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!