Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított, mert nem vagyok elég magas?!
Nemrég egy 170 centis lány elutasított, mert nem vagyok elég magas (173 cm vagyok).
Teljesen kiábrándultam.Először azt hittem, hogy viccel gondolva, hogy ez biztos kamu, hogy emiatt elutasít valakit...de kiderült, hogy ez volt az oka.
Szerintetek jogosan vagyok összezavarodva?!
Hát igen, az nem esik jól amikor a magasságod miatt utasítanak el. Én 175cm vagyok, 160cm körüli lány mondta meg frankón, hogy neki magasabb kell.
De ez van, lépni kell tovább.
És az ilyen éretlen csitrire miért pazarlod a drága idődet.
Örülj, hogy megszabadultál egy buta libától.. már csak 199 darab buta libán kell túljutnod, hogy megtaláld azt aki igazán szeret.
(most csak mondtam egy random számot)
#7- Köszönöm a válaszod.
Ezt olyannak érzem, mintha elutasítanék egy lányt mert mondjuk nincsenek nagy mellei. Vagy nem szupermodell alkat.
Nyilván ha elutasít, mert nem vagyunk egy hullámhosszon, vagy bunkó vagyok, akkor azt mondom, hogy megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!