Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes, szolidabb fiúknak milyen lányoknál kéne próbálkoznia?
Azt veszem észre hogy a szolidabb lányoknak is a nagyhangú, bunkóbb fiúk jönnek be.
Így milyen lányoknál van esélyem?

Semmilyennél. Hacsak nem vagy kimagaslóan jóképű.
Egy férfinál a "rendes", "szolíd" az a béta hímség jele. Ergo, nem mersz érvényesülni az életben. Csak a béta hímek nem mernek érvényesülni. A nőknél meg ez tök mind1, mert nem rajtuk múlik a természetes szelektálódás.

Hülyeség, amit az egyes írt :) én is igen csendes vagyok, és bár jóképűnek mondott, sose azzal szereztem párt
20F

Aki magàt rendesként írja le, ott àltalàban mindig kiderül, hogy egyàltalàn nem az.
Udvarias, kedves, figyelmes, előzékeny, csendes nő vagyok. Utcàn rà szoktam mosolyogni a nekem tetszőkre. Vissza szoktak mosolyogni és köszönni. Visszaköszönök, majd nem történik semmi. Màshol nem tudok ismerkedni, mert a munkahelyem sem alkalmas rà, vidéki vagyok, itt max kàvézókba lehet jàrni szórakozàsként. A könyvtàrban olvasni szokàs, az edzőteremben edzeni, moziba és színhàzba tàrsasàggal jàr az ember.
Szóval: nézd a nőket,figyeld a tekintetüket, mosolyogj, ha huncutan visszamosolyog, akkor köszönj, és ha visszaköszönt, akkor szólítsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!