Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya kövér férfiak többségének tényleg ilyen nagy igényeik vannak?
Ma vonaton egy kövér izzadt igénytelen férfi mellé ültem. Unalmamban néztem mit csinál és bizony tinderezett.
És csak néztem minden nőt szinte balra húzott, egy kettőt húzott jobbra csak, az ilyen feltűnő csinos nőket.
Minek húzná jobbra a szép csajokat? Márpedig tinderen minden csaj szép, ergó 10-ből kb 1-nél van esélye akit jobbra húz.
Ha jobbrahúz mindenkit az is baj, ha nem húz az is baj...
Nem unjátok még ezt a sok kamu, hangulatkeltő kérdést? Ezek mégis mennyivel jobbak, mint az "incelesek"?
De bizonyára a kérdező vonzza az ilyen figurákat, mert kb. 1 hete szinte ugyanez történt vele, csak buszon.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. (9-es válasz)
Mellesleg tél van, ilyenkor reggel 9-re még a kövér emberek sem izzadnak meg. Kicsit dolgozz még a sztorin.:)
Mindenki olyan embert akar amilyen tetszik neki.
Az egy más kérdés, hogy meg is kaphatja-e...
"Mellesleg tél van, ilyenkor reggel 9-re még a kövér emberek sem izzadnak meg. Kicsit dolgozz még a sztorin."
Te sem voltál még kövér ember közelében vagy csak magadat mentegeted! Még ki sem lépsz a fürdőszobából már bepállik a habtested, csak szólok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!