Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti semelyik férfi a "beles" lányokat?
Ha valóban semelyik férfi nem szeretné a beles lányokat, az ország női lakosságának legalább a fele szingli lenne. Én azonban azt látom, hogy szinte mindenki megtalálja a párját, még az igazán ronda nők is.
Az más kérdés, hogy nem egy félisten földi mása fogja őket randira hívni, bár láttam már olyat is, méghozzá a baráti társaságomban, hogy a helyesarcú izmos srácnak löttyedt, de egyébként széparcú és csinos barátnője lett.
Az meg megint erős ferdítés, hogy 30 felett nincs lapos hasú gyerekes nő. Hogyne lenne.. a környezetemben számtalan példát látok és ezek átlagos anyukák. Vagy pl. az én anyámnak kockás volt a hasa 2 gyerek után. Nem tudom, merre jársz, hogy nem láttál még ilyet.
Tessék, ez viszonylag könnyű, ezzel kezdheted:
https://www.youtube.com/watch?v=RJFOeBUnzNY
Később, ha már könnyen megy, lehet emelni az ismétlésszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!