Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha itt szóba kerül egy 51...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt szóba kerül egy 51 körüli nő vagy férfi,10 ből 9 ember miért mondja habzó szájjal rájuk, hogy idős, öreg, vén, nyanya, stb? Akkor 70 évesen mi az ember? Hulla? Sőt akkor 25 évesen (50 nek a fele) már középkorú eszerint.

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 15:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
Én 30 vagyok. Rengetegszer tapasztaltam olyan 18-24 között lányoktól hogy én már öreg vagyok. De alapból nem is vonzódok amúgy a 25 alattiakhoz. Ez a korszakom már lezárult. Azt hiszem azok akadnak ezen fenn annyira akiknek kimaradt a gyerek szerelmek.. aki 15 éves korától csajozott és mondjuk átlagban volt kb 6-8 fiatal lány az életében akivel volt azexkapcsolata. Az felnőttként nem érzi a Kia maradt időt és nem akad fenn ilyeneken hogy már kiknek számít öregnek.
2020. febr. 8. 16:29
 12/27 anonim ***** válasza:

Szituáció függő,hogy egy 50+-os nő/férfi idős-e vagy sem.Idős ahhoz,hogy gyereket szüljön/vállaljon.PONT. Az összes többi - mint felnőtt párkapcsolati csoport- élethelyzethez, pl.új kapcsolat kialakításához még véletlenül sem az.Véleményt meg főleg mondhat, egyrészt tapasztalat alapján, másrészt pedig miért is ne láthatna tisztán egy adott helyzetet.

Egyébként is ha egy tizen/huszonéves mondhat véleményt olyan kérdésben amit még nem élt át, nincs rálátása miért ne tehetné meg ezt olyan korú aki tapasztalatból beszél?

Azok akik ennyi idősen megfordulnak a gyakorin bizonyára nem bigott gondolkodású emberek.

Jó, egy 50-es nőnek nem olyan az alkata mint egy fiatalnak, egy 50-es pasi már nem olyan aktív (bár lehet) mint egy huszonéves, de semmivel nem kevesebb.

2020. febr. 8. 16:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gyakorin az emberek még az 50-re se merik kimondani hogy már jócskán benne van a középkorú kategóriában, és rohamosan halad az idős kor alsó határa felé.

A fejlett nyugati országokban az átlag életkor nőknél kb 80 év.

Na most osszunk már kettővel!

40 év a fele.

De értelemszerűen harmadolni kell, mert van az életnek eleje (első harmad) közepe (második harmad, és vége (harmadik harmad).

Ergó, saccperkábé 0-30 közt fiatal az ember, 30-60 közt középkorú és 60-on felül egyértelműen öregkor.

De ezt az életmód nagyban befolyásolja.

(hűha, ide nekem a Nobel díjat hogy ezt 2020-ban le tudtam írni).

2020. febr. 8. 16:55
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez relatív. Amúgy csak akkor szokott ez előjönni, amikor a középkorú pasi huszonéves lányok után kajtat.
2020. febr. 8. 17:02
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A WHO szerint:

 Középkorúak: 45-59 év közöttiek (30-44 fiatal-, 45-59 érett felnőtt)

 Öregedők: 60-64 év közöttiek

 Időskorúak: 65-74 év közöttiek (elderly people)

 Öregek: 75-89 év közöttiek (older people)

 Aggastyánok: 90 év felettiek (oldest old)

 Matuzsálemi kor:100 év felett

2020. febr. 8. 17:06
 16/27 anonim ***** válasza:
2%
na jó azért az 51éves nőhöz már tényleg elég beteg gusztus kell.50+os nő max 60éves szűz pasinak kelhet,de az értelmesebb 30főlé már nem megy korban.És igen kedves nők aki normális férfi és nem házasodik és adakozza el a pénzét az 50+korára simán talál bármikor valami kis libát magának.
2020. febr. 8. 17:12
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

16-os válaszoló, Téged se az eszedért szeretnek....

Az 51 éves nő, ha jól néz ki, ad magfára, értelmes, megfelelő anyagi körülmények között él, miért csak a 60 éves száz pasinak kellene?Te ezt honnan szeded?

Ha a fentieknek megfelel simán gondolkodhat 40-55 év közötti férfiban, hiszen egy jól kinéző 50 éves nő vonzó lehet az ilyen korú férfiak számára.

Az a 60 éves férfi, aki pedig egyáltalán nem biztos,hogy vagyont gyűjtött össze, értelmes fiatal nőt pénzért se kap. Ha mégis, kétlem,hogy nagy öröme lenne benne. Egy értelmes 60-as férfi többre értékel egy 50+-os nőt hidd el, mint a fiatal pénzéhes fruskát.

2020. febr. 8. 17:21
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy annyira jó ez a "vannak nagyon jól kinéző 50 éves nők" dolog.

vannak?

Valóban, vannak. Csak nem mindegy hogy az 50-es korosztály hány százaléka ilyen, és azok milyen vagyoni helyzetben vannak.

Mert lehet itt mutatni az éppen hogy csak egy két idősödő arcvonást hordozó női színészek egyikére-másikára, de tudjuk jól hogy ezek a kivételek és nem a szabályok.

Én értem hogy vannak egyesek, akik köröket vernek még 30 éves nőkre is, mint például Halle Berry, vagy Madonna, de azért tudjuk jól hogy nem ez az átlag.

Én legalábbis az 50 körüli középiskolai, vagy egyetemi tanárnőimre visszagondolva nem a szexuális vonzóságra asszociálok rögtön.

2020. febr. 8. 17:26
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tagadom, hogy 51 évesen még lehet fiatalos egy férfi vagy egy nő. Nekem a kolléganőim 50 és 60 közt vannak, állandóan kirándulnak, túráznak, pörögnek, én 30 évesen nem csinálok ilyeneket. Ennek ellenére nem találom vonzónak az 50 éves férfiakat, és magamban elítélem, ha ilyen idősen vállal valaki gyereket.
2020. febr. 8. 17:30
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen, kb annyi korosztályában jól kinéző 50 év körüli nő van mint amennyi korosztályában jól kinéző huszon/harmincéves fiatal nő.Ezt természetesen nem bírálatként mondom, maga a fiatalság vonzó, de abban a korosztályban se mindenki szupernő/pasi.

Összehasonlítani pedig fölösleges.

Ami fontos,hogy mindenki élje meg a saját korát és ne próbáljon meg se többnek, se kevesebbnek látszani akár külsőleg, akár értelmileg.

Én hiszek abban,hogy minden kornak megvan a maga szépsége csak meg kell találunk és aszerint, azt elfogadva kell élnünk.

2020. febr. 8. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!