Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jelző a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelző a férfiak többségére, hogy irreális elvárásai vannak és inkább maradnak egyedül mint hogy megalkudjanak?

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 19:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy a tízes mondja, a férfiakra SOKKAL inkább az a jellemző, hogy megalkusznak, csak hogy legyen párjuk.
2020. febr. 7. 19:52
 12/21 anonim ***** válasza:
10%
Hány macskás negyvenes pasit ismersz?
2020. febr. 7. 20:01
 13/21 October15 ***** válasza:
100%

Nyilván van RENGETEG tulajdonság az egészen általánostól a mocskosul specifikusig amit értékelek egy lányban/nőben de messze nem kell teljesíteni mindet ahhoz hogy érdeklődjek.

Úgy istenigazából ha érdekesnek találom akkor onnantól kezdve bármi is lehet belőle. Bár én kb 5 évente 1x érdeklődök annyira 1 lány/nő iránt hogy be is próbálkozzak, a fennmaradó 4 évben inkább barátkozok. :D

Nyilván ez nem jelenti azt hogy bárki megfelel[het] szimplán azt hogy az eddigi barátnőim / viszonzatlan szerelmek stb igencsak különbözőek voltak. Pedig alapvetően letudnék írni egy ideális lányt/nőt mégsem "tartom magam" az "esetemhez".

2020. febr. 7. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

Kinek mi irreális elvárás. Szerintem pl reális elvárás, hogy ne a közösségi médiába éljen, másoknak ez meg irreális elvárás.

De mondjuk én inkább leszek egyedül, mint kényszerből legyek egy viselkedésben 14 évessel.

2020. febr. 7. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem barátaim nem irreális elvárások miatt vannak egyesül, hanem mert jó nekik egyedül. szerintem nem zárnak ki kaocsolatot, de nemnis törekszenek rá. és azt ami most jó nem akarják megváltoztatni hacsak nem valami nagyon olyan dolog.

szóval akinek jó egyedül annak, egyszerűen nincs miért megalkudni. neki minusz egy felejthető kapcsolat.

2020. febr. 7. 20:54
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos nemtől függetlenül nagyon kevés emberre jellemző ez. Nem tudom hányszor kell még elmondani, hogy ez lenne a normális és nem pedig az, hogy ülünk egy langyos fos "kapcsolatban" csak hogy legyen kivel dugni meg valaki elljen le nekem pár gyereket.

Aki inkább megalkuszik és összejön olyannal akit nem is szeret az magára vessen, éljen boldogtalanul. Akinél ennyire gondok vannak fejben annak tök mindegy.

2020. febr. 7. 22:12
 17/21 October15 ***** válasza:
100%

16.: Te ilyenkor mit szívsz? :D A kérdező szerintem nem erre gondolt.

Nyilván abból nem fogsz "engedni" hogy szeresd bakker.. :D

Teszem azt bizonyos okoknál fogva én igen-igen díjaznék 1 lányt aki mondjuk rohadt jól énekel / játszik vmi hangszeren. :D De nem mondom azt hogy na ez feltétel / nem keresgélek kifejezetten ilyen lányokat mert egy "plusz pont" kategóriás dolgot elvárásként kezelni irreális.

2020. febr. 7. 22:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nem akarnak egyedül maradni, nem megalkuvás, hanem nincs más lehetőség.
2020. febr. 7. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
Inkább maradjak egyedül mint hogy leálljak egy minimálbéres (200 ezer) pocakos pasival.
2020. febr. 8. 09:41
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Azért vannak 40es macskás nők, mert a férfiak még kövéren, öregen és ocsmány fejjel is kellenek a nőknek. A két nem közül rohadtul látszik, ki a megalkuvo.
2020. febr. 8. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!