Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan hetero pasikkal ismerkedni, akik elfogadnak transz nőnek és párkapcsolatot is akarnak?
A körülményekhez képest egész feminin testtel és arccal rendelkezem, jelenleg még a műtét előtt állok. Viszont a férfiakat csak a szex miatt érdeklem, gyakorlatilag már ma estére tudnék találni szexpartnert, ha az érdekelne. Szeretnék szerelmen és kölcsönös vonzalmon alapuló párkapcsolatot, hol lenne érdemes keresnem? Eddig a Tinderen próbálkoztam, már számtalanszor volt, hogy teljesen jól kijöttünk egymással, de mikor elmondtam, hogy transz vagyok 100-ról 0-ra csökkent az érdeklődés. 😭
25l
Kérdező ne keverd ebbe a beteg nőket
Neked soha nem lesz gyereked egy esetleg steril nővel még örökbe fogadni is lehetne veled ezt kétlem hogy lehetséges lenne
Érdekes, hogy szexuális kapcsolatra fogható lenne pár hetero férfi, de kapcsolatra nem kellenél nekik. Ha az a baja, hogy "gyárilag" nem vagy nő, akkor miért tudna lefektetni, ha egyszer hetero?
Bocsánat, hogy nőként válaszolok, de nekem ez a kérdés ütött szöget a fejembe...
#17 Szerintem több oka is van.
Egyrészt a kíváncsiság, szerintem vannak, akik kíváncsiak milyen szexelni valakivel, aki úgy néz ki és úgy is viselkedik, öltözik, mint egy nő, mégis pénisze van. Megdug, elmúlik a kíváncsisága és többet nem érdeklem.
Vannak akik egyszerűen fetisizálják a testem. Izgatja őket a testem, de csak egy szexjátékszer vagyok nekik, nem ember.
Illetve vannak, akik bár a nőt látják bennem és el is tudnának képzelni egy pàrkapcsolatot velem, mégsem merik a transzfóbia miatt. A transzfóbia nem csak engem érint, hanem a leendő páromat is. Képzeld el, mennyi bántást, beszólást, kinevetést kapna az a cisz hetero férfi aki nyílvánosan vállalja, hogy egy biológiailag férfi nő a barátnője. Emiatt inkább alkalmi kapcsolatokba megy bele és a szégyenérzet miatt inkább titkolja azt, hogy ő egy transznemű nőt is el tud képzelni, mint az ő barátnője.
Ez most valami új divat? Csak mert nincs az a pénz, amiért hetero férfi összejönne egy női ruhába bújt férfival. Maximum 1 szex kíváncsiságból, ha már meg van a műtét. De előtte... milyen hetero férfi kívánna meg egy f***t? Hát olyan, aki nem hetero, hanem mimimum biszex de inkább meleg. Szerintem irreális az elvárásod, szerencsére még nem akkora divat ez a transzneműség, de én teljes mértékben elítélem. Ez egy újabb feltűnési viszketegség mánia.
Nincsen bajom a melegekkel, azzal sem, ha a leszbi csaj rövidre vágatja a haját meg férfi ruhákat hord. De teljesen abszurd elvárás, hogy kvázi melegként hetero férfira vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!