Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mièrt nem tudnak ismerkedni? (instagram, tinder, badoo)
Ugy értem, hogy pl interneten szeretnek ismerkedni egy lánnyal akkor ő miért nem érdeklődik felőlem, a dolgaim iránt? Direkt olyan kerdeseket is teszek fel amire nem igen vagy nem a valasz viszont utána nem kepesek kerdezni valamit. Minden nő ilyen?
(Tinderen alapbol matchelunk, instan meg like oda vissza, tehat nem hiszem, hogy mem tetszenek nekik)
#7 Mert te ezzel a kommenteddel a csillogó férfi intelligenciát demonstrálod.....Ja, nem.
Kérdező: a mai fiatalok nem tudnak beszélgetni,ez nemtől független. Néha ülök a metrón és hallgatom, mellettem miket beszélnek. Vihognak össze-vissza és értelmetlen mondatokat mondogatnak. Példa:
Fiú: úgyis meg fogsz egyszer csalni... (mindezt évődve, mintha udvarolna)
Lány: Neeeem
Fiú: De igeeeen
Lány: De neeeem. Ez az Őrstől a Pillangó utcáig egyfolytában, néha más szavak is belekerültek a beszélgetésbe, de ez volt a lényege. Utána egy megállón keresztül kitárgyaltak egy szatyrot. Majd leszállás közben:
Fiú: De úgyis meg fogsz még engem csalni...
Lány: Nem is.....
És mindezt cuppanós puszikák közepette.
Ha ma lennék 20 éves, inkább apácazárdába vonulnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!