Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mièrt nem tudnak ismerkedni? (instagram, tinder, badoo)
Ugy értem, hogy pl interneten szeretnek ismerkedni egy lánnyal akkor ő miért nem érdeklődik felőlem, a dolgaim iránt? Direkt olyan kerdeseket is teszek fel amire nem igen vagy nem a valasz viszont utána nem kepesek kerdezni valamit. Minden nő ilyen?
(Tinderen alapbol matchelunk, instan meg like oda vissza, tehat nem hiszem, hogy mem tetszenek nekik)
Én attol függetlenül, hogy le szeretnék rázni valakit, udvariasságbol legalább visszakérdezek.
De nem is tinderezek és soha nem is tettem.
Azért, mert egy önelégült picsusz. :) Ebbe ne láss bele többet, kedves Kérdező. Egy magára valamit is adó ember érdeklődésre érdeklődéssel reagál, így nem vesztettél vele semmit.
És amúgy de, tudunk mi ismerkedni, ha akarunk; nem mindenki ilyen. Én párommal Tinderen ismerkedtem meg, szó szót követett, match után 3 nappal randiztunk, 1 hónapra összejöttünk. :) Sok/több sikert neked is!
24/L
Én lány vagyok és amikor tindereztem szó szerint azt vettem észre, hogy rámírt pár pasi, és abból 10-ből 9 nem kérdezett vissza. Én megkérdeztem "Milyen napod volt?" Ő ennyit írt: -Jó.
Írtam neki, hogy "Nekem is. És mit csináltál?" Visszaírt: -Semmit.
Szóval ezzel nem tudok mit kezdeni. Minek ír akkor rám, ha nem akar beszélgetni? Ezért is untam meg az ilyen hülye oldalakat. Egyáltalán akkor minek húz jobbra, ha szimpatikus sem vagyok annyira, hogy beszélgessünk?
Általában az kérdez aki "lentbebb van"
mondjuk ha egy fullos csajra írsz, attól kérdezned kell, de ha egy 100 kilós csúnya nőre az magától fog kérdezni.
Az a jó ha a két metszet találkozik, én átlagos férfi vagyok akkor ha egy átlagos nő van, az kb oda - vissza fog kérdezni.
Így lenne az ideális bár sajnos az ilyen fosokon a nők sokkal kelendőbbek.
Nekem akivel most beszélek, kb 2-3 napig nem kérdezett vissza, aztán utána elkezdett normálisan írni.
Amugy ha nagyon sokat kérdez a nő, akkor szerintem valami gáz van vele. Persze ez igaz férfire is.
"Mert nem az a cél hogy megismerd, hanem hogy te lenyűgözd és akkor válaszra méltat."
Mert nincs egyensúly. Átlagos férfi -> átlagos nő, sármos férfi -> szép nő, stb...
A nőknek azért nem írnak vissza, mert 10/10esnek (hitt vagy hazudott) férfivel szeretne beszélgetni, a férfinak meg azért nem írnak vissza, mert a nőnek sosem lesz elég jó semmi. Tehát s kommunikáció megszűnik, mert egyik a nem létezőre vár...
Megoldás: a nők leszállnak a magas lóról, azt még időben észreveszik ha akarnak kezdeni vmit a magánéletükkel is, nem csak 40+osan depresszióba esni, hogy elhagyott a hüdematchó, vagy épp magányosan bámulja a sex és new york-ot. Nincs ezzel sem semmi baj, csak akkor ki kell jelenteni, a nők nem akarnak párkapcsolatot, csak egy mesebeli álomképet kergetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!