Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért baj az ha én mint férfi nem akarok menni nyaralni? Egy két napos belföldi úgy rendbe van de hosszabb az nem. Nem értékelik a nők a nyugalmat?
Van, aki ilyen, mint te, de ha neked csak annyi elég, hogy 2 nap, akkor keress olyat, akinek ez elég.
Mi neked a nyugalom? Otthon dögleni a 4 fal között és szinte semmit se látni a világból? Semmi élményt nem szerezni?
Nem ismerheted meg a világot az hogy vagy egy ket helyen belőle az szerintem semmi.
Inkább ismerjem meg az országot ahol élek.
Mért kell a négy fal közt lenni és szeretek barkácsolni a kertbe lenni
"Nem ismerheted meg a világot az hogy vagy egy ket helyen belőle az szerintem semmi."
"Inkább ismerjem meg az országot ahol élek."
Mert hazánk nem a világ része? Nem tartozik bele a világba?
F.ck logic.
Ember nem vagy könnyü eset
Irtam hogy belföldi út rendbe van.
De hadjuk
Én is ilyen vagyok. Egy hetes nyaralás után kell két hónap, hogy kipihenjem azt az egy hetet.
A párom meg mindig menne valahová. Nincs belőle gond, mert megy barátokkal, kollégákkal. Ez, a kapcsolatunkat nem befolyásolja.
Ki mondja, h ez baj? Mindenkinek joga van a saját belátása szerint élni!
Ha valaki így nem fogad el akkor keressen egy Marko Polot!
Imádok utazni, bele is halnék, ha nem utazhatnék, túrázhatnék, hegyet mászhatnék, várost nézhetnék, ismerhetnék meg idegen embereket, kultúrákat és még annyi minden mást.
Nekem az utazás egyszerre kaland és pihenés.
Vannak ilyen és olyan emberek, ilyen és olyan igényekkel.
Nem mindenki illik össze, ennyi.
21/L
Hogy tudtok az ég világon mindent úgy kiforgatni, hogy a nő tűnjön hülyének/sekélyesnek?
Egy gyönyörű bolygón élünk, színes, érdekes kulturák vesznek körül minket, amiket hatalmas kiváltság felfedezni, de persze a nő a hülye, amiert nem tudja értékelni azt az ingerszegénységet, ami az év nagy részében körülveszi őket...
Lehet véleményed, és nem is kell szeretni utazni, de már lejárt lemez férfi részről, hogy lenézitek a veletek nem egyetértő nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!