Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen negatív sok nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen negatív sok nő?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivétel de azt vettem észre hogy a nők többsége a férfi rossz oldalát látja meg inkább és nem a jót. Hogy miért vagy ilyen, miért ezt csinálod, miért azt, nem hiszem el hogy lehetsz ilyen stb stb......

Ott vannak a jó dolgok is de azokat sosem emelik ki. Pl tudom hogy hülye vagy ebben abban de olyan kedves figyelmes vagy határozott férfi vagy olyan jó veled lenni ennek ellenére.

Mindig ezt tapasztaltam a nőktől volt kivétel de ritka..

2020. febr. 5. 06:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Tököm kivan az ok nélkül határozott férfiaktól. Bocsika. Tudom nincs tököm, de utálom az üres, ostoba, de határozott embereket. Ha határozott, akkor a mögött legyen már valami tudás, na csak úgy a semmire, vagy épp totál negatív dologra legyen határozott.
2020. máj. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!