Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen negatív sok nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen negatív sok nő?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivétel de azt vettem észre hogy a nők többsége a férfi rossz oldalát látja meg inkább és nem a jót. Hogy miért vagy ilyen, miért ezt csinálod, miért azt, nem hiszem el hogy lehetsz ilyen stb stb......

Ott vannak a jó dolgok is de azokat sosem emelik ki. Pl tudom hogy hülye vagy ebben abban de olyan kedves figyelmes vagy határozott férfi vagy olyan jó veled lenni ennek ellenére.

Mindig ezt tapasztaltam a nőktől volt kivétel de ritka..

2020. febr. 5. 06:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Igények, ha egy dolog nem megfelelő benned akkor már megy is tovább a következőre tinderen.
2020. febr. 5. 07:24
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
20-25 között vannak egy bizonyos pasival aki van hogy kihasználja öket aztán utána inkább bekeseredveelvannak és 30 után rájönnek mégiscssk kéne egy rendes pár meg gyerek de akkor már nem megy olyan könnyen....
2020. febr. 5. 07:33
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert nem nézel ki jól. Ha jól néznél ki, a jó tulajdonságaidat látnák meg.
2020. febr. 5. 07:39
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Én ugyanerre gondoltam, ha jól nézel ki nem cseszegetnek, ugyanez van a ferfiaknal is, ha csinos szep arcu vagy szeretnek akkor is ha elviselhetetlen vagy. Ennyire szamit a kinezet.
2020. febr. 5. 07:48
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Pontozzatok le, de én inkább lennék olyan nővel aki két hónap után rájön, hogy mégsem vagyok jó mert felismeri a rossz tulajdonságaimat és elhagy, mintsem olyan pasival aki "good guy", felismeri a rossz tulajdonságaidat meg a narancsbőrt, aztán míg dolgozol veri a fa*rkát más nőkre mert arról álmodozik milyen lenne egy jobb barátnő, és nincs töke elhagyni.
2020. febr. 5. 08:18
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

Ezt az esetleges negatív véleményezést nem törvényszerűen lehet nemhez kötni. Vannak férfiak is akik hajlamosak erre.

És ezt nem kizárólag férfi-nő kapcsolatban tesszük, úgy általában hajlamosak vagyunk arra,hogy negatívan lássuk a világot és ne vegyük észre a jót is benne.

Meggyőződésem,hogy akihez igazán kötődünk, vonzódunk, annak meglátjuk a pozitív tulajdonságait, sőt, felerősítjük, és belelátunk olyanokat is ami nincs is Benne.

2020. febr. 5. 08:20
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
3-as és 4-esnek van igaza.
2020. febr. 5. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván a nőkben van a hiba, nem benned...
2020. febr. 5. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos az előítéletességüknek gyakran van alapka, mert a múltban elszenvedett sérelmeik miatt sokkal elővigyázatosabbak a következő kapcsolatban. Nagyon sok nő olyan ridegen viselkedik az első randikon, hogy normális férfi bottal sem piszkálná meg őket. Nagyon nehéz egy vadidegen férfi felé nyitni és igazán önzetlenül viselkedni, inkább bezárkóznak és a kulcslyukon keresztül kommunikálnak.

Ha ilyen nővel találkozok próbálom oldani a feszültséget, próbálok olyan témát felhozni ami érdekelheti és végre elkezd beszélni, és kibújik a páncél mögül. Ez egy folyamat amit a nők elvárnak a férfiaktól, hogy megnyugtassák őket és ne feszengjenek. Kell hozzá nem kevés tapasztalat és sok türelem.

Volt olyan nő, akivel azért randiztam 3 alkalommal mert azt éreztem, hogy színészkedik, hogy tudatosan visszafogja magát és tesztel engem, de később kiderült hogy ő tényleg ennyire rideg személyiség, nagyon nehéz ilyen nővel együtt élni, olyan mint egy jéghegy csak viszi az energiát.

Arra is volt precedens, hogy a nő a beszélgetés elején azzal kezdte, hogy ne bántsam mert ő nem szolgált rá, ez sem könnyíti meg a férfi helyzetét. Végezetül az a legrosszabb mindközűl amikor castingoltatnak, már az első pár mondat után érzed, hogy nem kezel egyenlő félként a másik ember és vizsgáztat, kiértékel, kötekedik. Nagyon sok magasan képezett nő esik ebbe a hibába, hogy felhoz egy témát, mondjuk a színház vagy opera világából és ha nem vagy képben akkor azonnal alábbhagy az érdeklődése. HA egy férfi teszi mindezt,akkor meg kikéri magának és otthagyja mint egy követ.

Az a ritka amikor 2 ember úgy mosolyog egymásra hogy semmi más terve nincs mint jól érezni magát és kötetlenül beszélgetni a másikkal úgy, hogy nincs semmi elvárás vele szemben.

2020. febr. 5. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan dologban nem felel meg valaki nekem, ami számomra kulcsfontosságú, amellett nincs olyan jó tulajdonság, ami miatt mégis megpróbálnám. Ilyen nálam például a dohányzás, nálam ez olyan kizáró tényező, hogy ha minden más stimmelne, akkor sem jönnék össze dohányzóval. Nem elvi problémám van vele, hanem egészségügyi, rosszul vagyok a dohányfüsttől és dohányszagtól, kerülöm a dohányzó emberek közelségét, tartok egy távolságot, ha dohányzó ül le mellém tömegközlekedésen, akkor elfordulok.
2020. febr. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!