Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, hogy a izomzatom építgetése helyett én elsősorban az elmém palléroztam?
Miért lett volna nehéz mindkettőt? Az ember nem csak test és nem csak lélek. Nem volt heti 3-4x egy órád a testedre?
Ne érts félre, semmi baj azzal, ha az ember nem akar mindenben a topon lenni és nem edzi magát szálkásra vagy nem akar minden területen két lábon járó lexikon lenni... Én is priorizálok az érdeklődésem alapján. De azért az nem kifogás, hogy azért nem edzettél, mert agyra edzettél. Tapasztalatból mondom, ez nem így működik. Sőt, 8-10 óra szellemi munka után egy kis tombolás kifejezetten segít az embernek.
Barátocskám, nálad nem a testépítés hiánya a baj, hanem, hogy krónikusan sovány vagy!
Számítsd ki a BMI-d, kijön, hogy soványnak számítasz. 67.9kg - 87.8kg között kéne legyen a testsúlyod.
Kezdjél valamit magaddal, mert ez egészségedre veszélyes.
Nem baj.Ha a nőd megelégszik az elméddel.És ha tudsz aggyal is d..ni.
A tüzoltok is mondják,Hiba nagy a slag,ha nincs ember mögötte.
Ugye érted,hogy egy bizonyos fokú edzettség,kondi, izom kell a kitartáshoz. A nők nem sakktudásodra kiváncsiak általában,de erre 26 évesen gondolom rájöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!