Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön a férfiak 90%-a elsősorban szexkapcsolatot keres?
Szerinted egy fiatal, sportos, jóképű srác, mi a tökömért keresne partnert a neten?
Idősebb, komoly pasikat keress!
Egyszerűen statisztikai tény,hogy a nők gyakorlatilag a férfiak top 10%-ra hajtanak.A társkeresőkön válik ez teljesen egyértelmű.Alapvetően ugyanolyan állatiasan viselkednek,mint az itt kórusban szidott férfiak többsége.
Akkor meg miről beszélünk?
Vagy csak nekem van ilyen "szerencsém"?
Nem, ezeket te választod a rengeteg férfi közül. Ha esetleges még nem esett volna le, az összes nő ugyanarra a pár férfira hajt és ez a társkereső oldalakon még inkább igaz. Az a pár férfi meg minek akarjon kapcsolatot, meg minek finomkodjon, kerülje a szextémát, ha egyszer szó szerint állnak sorban érte a nők és az egyetlen dolog amit tisztázni kell, hogy nálam vagy nálad.
Szerintem az érzelmeid torzítják a statisztikát. A kérdést olvasva úgy voltam vele, hogy igen igazad van, belegondolva egyáltalán nem.
A többséggel inkább nem lehet ismerkedni. Nulla kommunikációs készsége van, vagy egyszerű mint egy faék.
Nekem is hamarabb eszembejut az a pár vicces, vagy sokkoló eset, mint a többtucatnyi sablonjóska akivel a szia mizunál nem lehet előrébb jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!