Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinél elvárás, hogy a párja diplomás legyen?
Manapság a nők 90%-ánál.
Logikailag: DIPLOMA = PÉNZES MELÓ = JÓ ÉLET = VÁLÁSKOR IS JÓL JÁROK.
Mondhatjuk elvárásnak, de önmagában nagyon kevés...
Csomó diplomás ismerősöm van és biztos, hogy nem jönnék össze vele, mert nincs meg a közös érdeklődés.
Nekem nagyon fontos egy kapcsolatban a közös érdeklődés, felfogás, világnézet és igen, az egyetem ad egy olyan látásmódot, ami nekem fontos.
Mielőtt valaki felteszi a kérdést, hogy "na persze, majd biztos Platón filozófiájáról és az Anjou-kori építészetről fogok vele beszélgetni". Igen, párommal elég gyakran beszélgetünk ilyenekről... :))
5.-nek.
"... A nem diplomás ismerősök nem értik, hogy miért kell ez az egész, nekik elég, hogy letelik a munka aztán haza és hétvégén lazulás stb...."
Én a versenyszférában dolgozva, diplomásként,, nem jutok szabadidőhöz. Hiába van normális fizu, ha nincs idő utazni, pihenni, sőt, aludni.
Mérnök haverok is napi 12-ben tolják.
Én csak normális végzettséget várok tőle. Hogy lássam, hogy valamivel foglalkozott aktívan, valamit kitanult, valamihez ért, ami az ő egyéniségét is színezi.
Hogy ez diploma, doktori, okj, foszk, az nekem mindegy.
Én diplomás vagyok, de nem azért, hogy elvárjam.
Igen, fontos.
És NEM büfészakos diplomám van, hanem műszaki.
Bár az szokott büfészakozni, akinek még az sem sikerült.
Én elvárom a férfiaktól ugyanazt amivel én is rendelkezem!
Diploma nélkül csak buta emberek vannak, akikkel valószínűleg nem vagyunk egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!