Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy vele nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele nőként, hogy a külföldi férfiak jobban vonzzák és inkább velük tudna elképzelni komoly kapcsolatot mintsem egy magyarral?

Figyelt kérdés
Ti hol ismerkedtek külföldi férfiakkal?

2020. febr. 1. 00:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Remekül kommunikálok turistaként külföldön, olvasok angolul regényt is, ha épp olyanhoz van kedvem, munkámban használom, mert meg kell érteni az angol nyelvű szakirodalmat, de nem élek az angol nyelvben, nem érzem úgy, mint valaki, akinek szinte anyanyelve.

Van egy unokatesóm, még 4 éves volt, amikor kiköltöztek az anyjával Svédországba, neki szinte második anyanyelve a svéd, abban a közegben nőtt fel, a magyart és a svédet is anyanyelvi szinten beszéli, ismeri, és az iskolában tanulnak angolt, neki nem lenne gond mondjuk egy svéd lánnyal összejönni, de én sose éltem más nyelvterületen, nem tudom úgy kifejezni magam, és nem is értek meg mindent, még úgy sem, hogy használom az angolt.

2020. febr. 1. 10:34
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Az egyetlen komoly, hosszú kapcsolatom, a házasságom egy külföldi férfivel volt. Számomra nem volt gond angolul kommunikálni vele (ő angol anyanyelvű) bár felnőttként tanultam meg angolul (20 évesen) Kint éltem pár évet, könnyű abban a közegben felszedni a valódi nyelvet. (Én meg mondjuk a prezentálástól stresszelnék)

Szóval 12 évig éltünk együtt. Magyar férfivel ennyi ideig még nem voltam, nem is leszek már talán. Nem volt gazdag meg ilyenek, egyszerűen összeillő pár voltunk, és a mai napig jó barátok maradtunk a gyerek miatt.

A magyar pasik többsége nem rendelkezik vonzó jellemmel számomra. Legalábbis az általam elérhető kategória. Én 42 éves vagyok, a korosztályom és a nálam idősebb (tehát korban hozzám illő) férfiak többségéből hiányzik a gondolkodás ilyen szintű szabadsága. A fiatalok biztosan másabbak, de ők nem az én korosztályom.

2020. febr. 1. 10:43
 13/19 A kérdező kommentje:

12-es

Teljesen megértelek. Bár én fiatalabb vagyok mint te, de nem tudom, hogy valaha lesz-e olyan kapcsolatom mint a külföldi párommal. Nekem is az a problémám, hogy a magyar férfiak jelleme egyszerűen nem fog meg, nem tudunk együtt gondolkodni, hiába volt ő külföldi mégis sokkal jobban megtaláltuk a közös hangot.

2020. febr. 1. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok, azt is hozzá tenném még, hogy tudom, hogy ez általánosítás, és tisztában vagyok azzal, hogy tutira hemzsegnek az ilyen jellemű pasik nálunk is, csak én nem találkozom velük, vagy nem kellek nekik. Ez van.
2020. febr. 1. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Miért vannak lepontozva azok, akik nem így éreznek? Ugyanúgy válasz a kérdésre az ellenvélemény is.
2020. febr. 1. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem, nem vagyok így vele. És nem értem az olyan nőket, akik általánosítanak a magyar férfiakra vonatkozóan, hogy "nem jön be nekik a magyar férfiak személyisége/gondolkodása". Több millió különböző férfiról értelmetlen ilyen módon beszélni. Ismerek külföldi férfiakat is, de nem lehet azt mondani, hogy jobbak, mint magyarok, mert ott is mindenki más, ugyanúgy vannak rendesek és bunkó prolik is. Én az egyetemen ismertem meg külföldi pasikat, sok erasmusos van. L
2020. febr. 1. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Miért kell lepontozni azt, aki normálisan leírja a véleményét? Ennyire fáj, hogy valaki igenis a magyarokat preferálja párkapcsolatban? Ne legyetek már szánalmas qrvák, fogadjátok el, hogy más nő máshogy érez.
2020. febr. 1. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Magyar férfiak között kicsit több a hímsovi, mint pl nyugatabbra, de ez nem jelenti azt hogy nincsen sok normális a magyarok között is.
2020. febr. 21. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
A magyar kalbász neked már nem is jó ?
2020. febr. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!