Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as ferfiak. Mennyire borzaszto erzes, h a, , piackepes, , noknel piackeptelenek vagytok? Tehat semmi eselyetek, az ido mez rohan.

Figyelt kérdés
Tehat pl jon egy uj 25-30 eves atlagos szingli no a munkahelyetekre, megis felesleges beprobalkoznotok nala, mert el fog utasitani, nem titeket keres. Hogy tudjatok ezt fejben helyre tenni?
2020. jan. 28. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne így fogd fel. Az idő éppen úgy rohan a "piacképes nőknek" és mindenki másnak is. Ugyanaz az érdeke mindenkinek, hogy a lehető legjobb társat találja meg.

Ha magadat nem tartanád "piacképtelennek", már egy komoly lépéssel előrébb lennél. Vannak előnyös tulajdonságaid, azokra kell építeni. Ha meg valamivel nem vagy kibékülve, azon próbálj változtatni.

2020. jan. 28. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem semmi esélyed, amíg ezt valami piaci alkudozásnak látod.
2020. jan. 28. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Én már beletörődtem. Minek teperni olyan után, aki nem akar, illetve minek próbálkozni bárkinél is, ha nem jövök be? Ha valakinek valami megtetszik bennem ,rajtam, megtalál, megkeres, elvégre ma már nem probléma, ha egy nő kezdeményez.
2020. jan. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!