Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a borzasztó nőimádat ami az utóbbi évtizedekben megy? Hogy a legátlagosabb random nők is naponta tucat levelet kapnak tök ismeretlen pasasoktól faceen? Olyan szinten tudnak válogatni, hogy az eszméletlen.
Figyelt kérdés
Volt több exem, de az egyiket nagyon kedveltem. Tetszett kívül belül, de szakítottunk 2 év után. Vissza akartam kapni, de már nem ment a dolog. Egyszer elmentem hozzá beszélgetni, mint barát a szakítás után, hogy megy a sora. Egy tánccsoportba járt. Mellet ugye még jó pár lány meg vagy 40 férfi. Mindenféle korosztály 19 től 55 ig kb. Kérdeztem, hogy van-e azóta valakije. Nincs, de annyian írnak neki, hogy nem tud mit kezdeni a dologgal. Mondom, random átlag lány, átlagos arc és átlag testalkatú, sportosan öltözködő 25 éves építészmérnök nő. Ha elmenne melletted az utcán, mondhatnád ezer meg 1 ilyen van. Mégis abból a 40 férfiból, aki oda járt táncolni, vagy 25 írkált neki, hogy de csinos vagy, de jól táncolsz, nem iszunk -e meg valamit, stb. Egyszerűen amíg 40 percig beszélgettem vele, kb fél percenként jelzett a messengere, annyi férfi írt neki. Meg is mutatott vagy 30 fazont aki a legutóbbi 5 napban írt rá csak úgy, hogy látta a tánccsoportban, vagy a munkahelyen (munkások). Nem unatkozott szóval, naponta kb tucat ismeretlen férfi írt rá, még úgy is, hogy visszahúzódó nő. Így egy átlag nő is olyan szinten el van bókokkal halmozva, hogy kb topmodellnek hiheti magát. Van választási lehetősége, és előbb utóbb egy helyes és tehetős férfi is fog nála próbálkozni a nagy számok törvénye alapján. Átlag férfinak nagyjából kuss van, örülhet ha vért izzadva összejön egy lánnyal.2019. nov. 14. 16:15
1/23 anonim válasza:
Betegesen féltékeny vagy! Felejtsd el!
2/23 A kérdező kommentje:
Már rég szakítottam vele, 1.5 éve volt, már nem érdekel. Csak a kérdést tettem fel, ahhoz kötötten amit akkor láttam.
2019. nov. 14. 16:24
3/23 anonim válasza:
Lányként mondom, tényleg undorító jelenség, és hidd el, hogy a legtöbb lánynak nagyon is idegesítő. Hátam közepére sem kívánom a nem kért udvarlókat. Ez ezeket a férfiakat minősíti, akik csak kinézet alapján nyomulnak, nem a nőket...
4/23 anonim válasza:
Ha a hátad közepére sem kivánnád, akkor letiltanád, hogy nem ismerős írni tudjon.
Sőt azt is beállíthatod, hogy a képeidet is csak ismerősök lássák..
Nagyon is élvezed, hogy rád írnak. Csak az a gondod, hogy nem olyan pasi ír rád, aki neked tetszik..
5/23 anonim válasza:
#4-es, honnan tudod, hogy nem tiltja le?
6/23 anonim válasza:
#5 akkor milyen nem kért udvarlokrol beszél?
Nekem már rég le van tiltva. Nem is kapok így semmit. Nincs min nyavalyogni. Ennyi :D
7/23 anonim válasza:
De nezd meg azt is kik irnak neki. Eg atlagos nore lehet rair napi 10, de egyik sem lesz tobbsegeben jo vagasu, vagy izmos, vagy barmi. Azert mert ra ir 9 ronda faszi, meg nem lesz nagyon jo csaj. Csak a szarnal az is jobb.
8/23 anonim válasza:
Igen, mindenki tudja, hogy válogathatnak kedvükre. Következő kérdés?
9/23 anonim válasza:
Kedves #4, a való életről beszéltem, nem a virtuálisról.
10/23 anonim válasza:
Faceen soha nem írt még rám idegen,pedig átlagos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!