Naponta többször hívogatnak ismeretlen számról, mit tehetek ellenük?
Figyelt kérdés
Naponta többször hívogatnak ismeretlen számról,mit tehetek ellenük?Letiltani nem tudom,rendőrség tud ebben segíteni?#telefonos zaklatás #ismeretlen számról
2019. aug. 15. 15:26
2/7 anonim válasza:
Így jár, aki nem becsüli meg a hívószámát. Várd meg, amíg megunja vagy kérj új számot a szolgáltatódtól, amit aztán nem adsz meg boldog-boldogtalannak és amivel nem tapétázod ki az internetet (kétlépcsuős autentikációk, kapcsolatfelvételi szám webshopokál és apróhirdetesi oldalakon, stb).
3/7 anonim válasza:
Nem én vagyok
Továbbá árulkodj nyugodtan mint egy ovis
Aki anyucihoz még apucihoz megy miután egy lány jól beszólt neki igazat
4/7 anonim válasza:
Legtöbb telefonnál van olyan funkció hogy ismeretlen telefonszám hívásánal a telefon ne csörögjön ki, ha nincs ilyen akkor van több hívás letiltó alkalmazás
5/7 A kérdező kommentje:
Ha nincs telefon szám akkor nem tudom letiltani.
2019. aug. 15. 17:15
6/7 anonim válasza:
1. megoldás: felveszed, közlöd, hogy ne hívjanak.
2. megoldás: nem veszed fel. Majd megunják.
7/7 anonim válasza:
Az okoskodóknak...
Az én számomat senki sem tudja, csak pár családtag. Külföldön élek, külföldi telefonszámom van. Itt rengeteg emberrel előfordul el. Bűnszervezet csinálja, nekem is van hívás blokkolóm, de amint letiltok egy számot, hív egy másikon. És nem, a kutyának se adtam meg a számom, értem ezalatt idegennek + pár hete van meg. Mégis hívnak. Kérdező, nehogy visszahívd!!! Erre pályáznak, avagy arra persze, hogy felveszed nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!