Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a borzasztó nőimádat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a borzasztó nőimádat ami az utóbbi évtizedekben megy? Hogy a legátlagosabb random nők is naponta tucat levelet kapnak tök ismeretlen pasasoktól faceen? Olyan szinten tudnak válogatni, hogy az eszméletlen.

Figyelt kérdés
Volt több exem, de az egyiket nagyon kedveltem. Tetszett kívül belül, de szakítottunk 2 év után. Vissza akartam kapni, de már nem ment a dolog. Egyszer elmentem hozzá beszélgetni, mint barát a szakítás után, hogy megy a sora. Egy tánccsoportba járt. Mellet ugye még jó pár lány meg vagy 40 férfi. Mindenféle korosztály 19 től 55 ig kb. Kérdeztem, hogy van-e azóta valakije. Nincs, de annyian írnak neki, hogy nem tud mit kezdeni a dologgal. Mondom, random átlag lány, átlagos arc és átlag testalkatú, sportosan öltözködő 25 éves építészmérnök nő. Ha elmenne melletted az utcán, mondhatnád ezer meg 1 ilyen van. Mégis abból a 40 férfiból, aki oda járt táncolni, vagy 25 írkált neki, hogy de csinos vagy, de jól táncolsz, nem iszunk -e meg valamit, stb. Egyszerűen amíg 40 percig beszélgettem vele, kb fél percenként jelzett a messengere, annyi férfi írt neki. Meg is mutatott vagy 30 fazont aki a legutóbbi 5 napban írt rá csak úgy, hogy látta a tánccsoportban, vagy a munkahelyen (munkások). Nem unatkozott szóval, naponta kb tucat ismeretlen férfi írt rá, még úgy is, hogy visszahúzódó nő. Így egy átlag nő is olyan szinten el van bókokkal halmozva, hogy kb topmodellnek hiheti magát. Van választási lehetősége, és előbb utóbb egy helyes és tehetős férfi is fog nála próbálkozni a nagy számok törvénye alapján. Átlag férfinak nagyjából kuss van, örülhet ha vért izzadva összejön egy lánnyal.
2019. nov. 14. 16:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%

Faceen soha nem írt még rám idegen [nagyon jó pasi], pedig átlagos vagyok, [a többi férfi meg nem érdekel engem sem].

Kijavítottam.

2019. nov. 14. 17:28
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Na hát pontosan ezért fölösleges manapság energiát pazarolni a nőkre. Egyszerűen olyan döbbenetes mennyiségű férfi közül válogathatnak, hogy hacsak nem születtél ultrajóképűnek, még az ingerküszöbüket sem éred el, csak megalázásban és elutasításban lesz részed.
2019. nov. 14. 17:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Najó, lassan nekem is fel kell tennem egy kérdést. Nem igazán értem, hogy miért mindenki a számítógéptől várja a párkapcsolati problémáinak a megoldását. Senki sem jár jól: a férfiak úgy sem tudnak párt találni, mert online kevesebb a nő, a lányok meg beszedhetnek egy rakat zaklatót. Kinek jó ez?
2019. nov. 14. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem kap napi több tucat levelet ismeretlenek től.
2019. nov. 14. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
31%
Kit érdekelnek az átlagos emberek? Mindenki szépet akar, és szép akar lenni. Jó reggelt kívánok, tessék ezt elfogadni végre, qrva unalmas, hogy mindig bűnként van felsorolva.
2019. nov. 14. 18:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy nőre nyomul 40 férfi? Azt ugye érted, hogy kb. ugyanannyi nő él, mint férfi?

Az vagy úgy lehet, hogy 1 nőre nyomul 40, 39 nőre pedig a kutya se. Vagy úgy, hogy a 40 férfi minden "rájuk jutó" 40 nőre nyomul ezerrel, válogatás nélkül.

Egyik eset sem szerencsés.

Akkor sem, ha a ti bolygótokon csupa duzzogó, szingli nő él, aki a bradpittet várja, és csupa incel, aki szűzen is hal meg.

Párokat nem szoktatok látni?

2019. nov. 14. 19:01
 17/23 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom, ezek a tánccsoportok ilyen álcázott társkereső klubok. Aki nem jár ilyen helyekre, arra a kutya se ír rá, akkor se, ha szép.
2019. nov. 14. 19:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan szinten tudnak válogatni, hogy az eszméletlen."

Ja, válogatni. A selejtből, meg a még selejtebből. Meg a fax küldő gyökerekből.

2019. nov. 14. 19:25
 19/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
84%

Én szégyellem magam a sok kanos, egymással versengő bika miatt, hogy semmi tartás nincs bennük, s válogatás nélkül azonnal minden lehetőségre ugranak, mint légy a szarra.

Bár azt hozzáteszem, hogy egyértelműen sikeresebb stratégia, amit alkalmaznak, hiszen ők a mennyiségre utaznak, s nem a minőségre. Utóbbit követem én magam is, és elképesztően nehéz a dolgom. A normálisabbjai mind foglaltak, az a kevés egyedülálló meg valami iszonyat flúgos/válogatós/igénytelen/feltűnően tapadó/lehúzó/spermadonort kereső/stb., vagy egyéb, egyszerűen csak olyan negatív, taszító tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt elmegy tőlük az étvágyam.

Plusz nálam még bejátszik az a tényező is, hogy elsőre látásra senki sem szokott megtetszeni. Egy alap szimpátiához nekem sajnos nagyon hosszú idő kell, miközben azt látom, hogy mellettem már a harmadik-negyedik férfit/nőt "fogyasztja" valaki, miközben nálam relatíve ekkor kezd kialakulni valami.

Én furcsának találom azt, hogy egyesek liánoznak, indáznak kapcsolatról kapcsolatra, ők meg azt tartják furcsának, hogy évek óta egyedülálló vagyok. Nem vagyunk egyformák. Csökönyös természetemből fakadóan, no meg persze amiatt, hogy nem akarok hamis szerepet játszani, nem kívánom megváltoztatni az elveimet. Nem fogok teperő, lihegő pincsikutyává változni, csakhogy legyen valakim. Ha összejön, akkor összejön, ha nem, akkor nem. Ebben a rohanó világban ez nem éppen a leggyümölcsözőbb attitűd.

2019. nov. 14. 19:27
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Azért az is elég gusztustalan, hogy sok nő selejtnek titulálja a neki nem tetsző férfiakat. Azért lenne selejt mert neki nem tetszik. Rám is mondták már és nem esett jól. Azért mert nem tetszek valakinek,még nem èrzem magam selejtnek.
2019. nov. 14. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!