Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjam fel az egész társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel az egész társkeresést és inkább öljem ki magamból az összes vágyamat a lányok felé?

Figyelt kérdés

Nem szoktam vagy csak nagyon ritkán lányokkal beszélgetni de ha kéne akkor zavarban vagyok, mit csináljak? Magamtól nem szoktam és nem is merek hozzájuk szólni de ha ők szolnak hozzám akkor sokszor nem tudok vele mit kezdeni. A közelükben annyira félek,hogy levegőt is alig kapok.

Az a legnagyobb gond, hogy eléggé zárkózott és csendes vagyok. Így emiatt egy lánynak sem vagyok vonzó, és szerintem nem is leszek.

A húszas éveimre már illene legalább valamit felmutatni de a semmin kívül nem tudok mást. Igazából lányok közelében sem voltam egyszer sem. Annyira idegen számomra minden, hogy még a hangjuk, az illatuk is teljes mértékben idegen számomra annyira nem vagyok hozzászokva.

2020. jan. 27. 22:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Az iskolában is kerültem őket és nem beszélgettem velük. Minél idősebb lettem egyre jobban növekedett bennem a félelem.

Társaságba és úgy általában emberek közé nem járok. Eljárok az előadásokra és kB ennyi. Maximum ott vannak velem egykorúak de nem akarom őket zavarni.

Szerintem nekem a félelem mindig is nagyobb lesz mint a vágyam arra, hogy ismerkedjek. Eleve nem tudok kifordulni magamból.

Azzal egyetértek, hogy nehézkes lesz a változás de egy idő után már szerintem nem érdemes. Ha tegyük fel 35 évesen jön el nálam a változni akarás és akkor kezdek bele abba amit mások tízen vagy huszon éves korukban megtanultak. Véleményem szerintem akkor már teljesen felesleges mert egy 35 éves tapasztalatlan senkinek sem kellene.

2020. jan. 28. 00:38
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha pedig próbáltak nyitni felém a lányok valamiért ösztönösen elzárkóztam előle. Az agyam rögtön azt parancsolta nekem, hogy meneküljek és kerüljem őket. Mintha halálközeli félelmem lett volna. Annyira rossz volt, hogy a szívem is fájt és levegőt is alig kaptam. Egy vesztes vagyok,ezen nincs mit szépíteni.
2020. jan. 28. 00:40
 13/22 anonim ***** válasza:

Amúgy érzel bármiféle vágyat magadban az iránt, hogy ismerkedj velük? Vagy ezt úgy éled meg, mint valami kényszert, amit mások rottak rá, mintha bárki is elvárná tőled, hogy társat keress?

Szerintem ezt nem lehet elvárni senkitől és nem kötelező kapcsolatban, ha amúgy nemigazán él vágy valakiben.

2020. jan. 28. 00:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Vágyam éppen lenne de tudom, hogy úgyis kevés lennék hozzájuk. Ezért inkább meg sem próbálom. Viszont észrevettem, hogy egyre jobban tűnik el belőlem mindenféle vágy a nők iránt.
2020. jan. 28. 01:19
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Egy jóféle útmutató (igaz groteszk műfaj), hogyan tartsuk magunktól távol a nőket :D

[link]

2020. jan. 28. 02:28
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
Igen, jobban jársz, ha elfelejted a lányokat. Introvertált férfi egyiküknek sem kell.
2020. jan. 28. 07:44
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

A kérdésben leírt probléma nem puszta introvertáltság, hanem sokkal több, valami női “fóbia” szinten mozog.

Pedig nincs semmi baj az introvertàltakkal és nem igaz, hogy senkinek se kellenének. Talán nem vagy tisztában a szó jelentésében, de itt nem csak errōl van szó.

2020. jan. 28. 08:43
 18/22 A kérdező kommentje:
Most mi legyen?
2020. jan. 28. 08:48
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

Ugyan már! Nem kell ez a fasz önsajnálat. Ne itt sírd el, hogy félsz a nőktől, inkább kezdj el kicsit élni, olyan helyekre menni, ahol nők is vannak oldottabb körülmények közt. Valami előbb-utóbb úgyis kialakul egy nővel. Én is 21 évesen kezdtem nőzni, aztán azóta le se tudom rázni őket.

De választhatod a magányos zsenik útját is. Ott volt pl. Tesla, akinek egész életében nem volt semmilyen párkapcsolata. Igaz, ő legalább híres lett. De még te is lehetsz.

2020. jan. 28. 10:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Az egyetemen nagyon sok lány van de hiába ha rájuk sem merek nézni.
2020. jan. 28. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!