Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlsúlyos lányként ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúlyos lányként ismerkedni?

Figyelt kérdés
Élőben nyilván látnak és egyértelmű, hogy hogyan nézek ki, de eddig nem nagyon van sikerem személyes ismerkedésben, szám szerint nulla randim volt. Viszont interneten vagy appokon picit furcsa számomra, és nem tudom, hogy ott hogyan célszerű vagy milyen profilt kell készíteni. Körülbelül 170 cm magas és 77 kg vagyok, ami valakinek már bőven túl sok, míg valakinek tetszik. Az arcomon annyira nem látszik, így szelfikből nem feltétlenül derül ki, hogy van rajtam plusz. Viszont az egész alakos fotók sem mindig egyértelműek. Én nem szerkesztgetem a képeimet sem semmi ilyesmi (ha akarnám sem tudnám, mert nem értek az ilyesmihez), de kifejezetten előnytelen képet sem szeretnék kitenni. Azt gáznak érezném, hogy odaírjam, hogy x cm és x kg, vagy bármi utalást arra, hogy van rajtam felesleg. Viszont azért az is gáz, ha valaki nem erre számít és csalódik.
2020. jan. 25. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarol Norbizni,de vagy összeszeded magad vagy pedug eleted vegéig (közel 50-60 évig) ezzel fogsz küzködni.Megéri ez neked?Nem lenne jobb össze szedni magad és megváltoztatni az etrendete és sportolni?
2020. jan. 25. 23:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nem úgy vagyok túlsúlyos, hogy 0-24 otthon tespedek a kanapén és zabálom a csokit kólával... Rendszeresen mozgok, gyalog vagy biciklivel járok a városban, heti 2-3 alkalommal járok spinracingre, szeretek túrázni és kirándulni is a környéken illetve teljesen átlagosan étkezem (szóval nem egészségesen, de nem is minden hülyeséget összezabálva pl. általában vizet iszom, nem eszem kenyeret és péksütiket, nem nasizom, kerülöm a hozzáadott cukrot, sok gyümölcsöt és zöldséget is fogyasztok).
2020. jan. 26. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
40 kg súlyfeleslegem van, mégis van párom. Ha pasim elhagyna, akkor is találnék magamnak. Miért kattogtok néhány kg feleslegen? Hidd el kérdező, hogy nagyon sok pasi összetenné a két kezét, ha olyan nőt találna magának, amilyen te vagy. Ne a xar társkeresőkre alapozzál!
2020. jan. 26. 03:45
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te ismered az életed. Nem akarsz változtatni akkor ugyan ez a sikertelenség fog folytatódni. Ilyen világot élünk! Én férfiként 180/ 80 kg vagyok. Mindig a fejemhez vágták hogy az a trendi ha 60 kg a pasi. Én voltam 75 kg és 110 is. Semmit nem jelentet. Ha nem tudod hogy az alap elvárást akkor elutasítanak. Ahogyan engem is a nők.
2020. jan. 26. 07:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Simán írd le, ha tényleg ennyi, mert ez így hibátlan!!!

Abból a plusz 7 kilóból elképzeljük a cicit, máshová már alig jut! ;)

2020. jan. 26. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne gondold túl a dolgot. Én 160cm 68kg vagyok. Van rajtam felesleg, de alapvetően nem zavar, rendszeresen sportolok, 80%ban egészségesen eszem, szóval egészségesnek mondanám magam. Vannak pasik, akiknek kifejezetten bejön, hogy dupla D-s melleim vannak, és szeretnek a popsimba harapni :D szerintem nem azon múlik, hogy párt találsz, hogy hány kg vagy, hanem azon, hogy milyen a kisugárzásod, boldog vagy-e, élvezed-e az életet. Az nagyon tudja vonzani a pasikat. A képeken meg úgyis látszik, hogy egy M-s kb 10kg túlsúllyal rendelkező lány van. Ha nem tetszik neki, úgyse fog rádírni... nem kell ezt túlgondolni :) annyi, hogy tényleg rakj ki képet nemcsak az arcodról, és gond letudva :)

Pasik is vannak, akik 'túl vékonyak' vagy fiatal koruk ellenére is puhányak, sörhasúak stb. Mégse írják ki, csak a képeken látszik :)

2020. jan. 26. 08:04
 17/17 anonim ***** válasza:
96%
14-es, szerintem neked nem a kinézeteddel lehet a baj. Felénk a 130 kg-os pasiknak is van párjuk. Meg a nőknek is.
2020. jan. 26. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!