Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rajtam kívül már más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül már más is tapasztalta, hogy chaten ismerkedni már nem lehet?

Figyelt kérdés
A bányászbéka feneke alatt kilométerekre van már a szint.

2020. jan. 25. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Chat.hu-n érted?
2020. jan. 25. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:

nem, ott már nincs élet.

Anotalk, omegle.

2020. jan. 25. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát ezeken az oldalakon én ahányszor fennvoltam, valaki mindig a fasszát verte a kamerába... 😂
2020. jan. 25. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja. Chat.hun már tényleg nagyon rég azt az öngőset nem ismerem, az anotalkot meg el sem tudom képzelni, hogy erre bármikor alkalmas lett volna. Szerintem kb ilyen és hasonló helyeken van az átlagembernek a legtöbb esélye.
2020. jan. 25. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Ezek az olyan szerencsétlenek gyülekezete mint amilyen te is vagy!
2020. jan. 26. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Chat.hu még mindig pörög! Őrültebbnél őrültebb emberek vannak, egyik perverzebb mint a másik. Szoktam néha felnézni és simán dobnak a pasik nyilvánosan linket a farkukról. Szóval innen gondolom hogy van ott élet, a nők örömére. Menj fel chat.hu-ra és próbálkozz, lehet akad normális is, elvégre társkereső oldal az is.
2020. jan. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!