Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit ronthatok el állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthatok el állandóan ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Egy nagyon csinos nővel kezdtem el beszélgetni teljesen véletlenül ismertük meg egymást, először azt hittem, hogy az életem párját találtam meg, több különböző tesztet kitöltöttünk vicc kedvéért és még ő döbbent le, hogy ugyan azok jöttek ki (pld politológia teszt) aztán mint kiderült, nem akar tőllem semmit, de még megjegyezte, hogy de érdekes, hogy ennyi mindenben megegyezünk.

Nem tudom én már mit kezdjek magammal, szeretnék megállapodni, végre párt találni, sok kudarcot félre tenni.

2020. jan. 23. 20:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én nem értem az embereket, ha valakivel problémám van, akkor akkurátusan el szoktam nekik mondani, hogy mi a problémám velük, ráadásul nem rossz szándékból, hanem, hogy kezdjen vele valamit, lásd kollégámnak, hogy büdös a szája és még fogorvost is ajánlottam neki (csak ő kifogásokat keresett) vagy fateromnak, hogy ne halljon meg idő előtt (van nála baj bőven az eü-vel.) megmondtam, hogy fogyjon le mert el van hízva stb... lehet elsőre keci bunkó vagyok de csak előrébb vagyunk szerintem az őszinteséggel.
2020. jan. 23. 22:22
 12/13 Rockarc ***** válasza:
91%

Sok helyen lehet elbukni. Altalaban az szokott a legfobb problema lenni, amikor nyomulsz, de nem tudod kello komolysaggal csinalni.

Eloszor is szukseg van egy jo onismeretre, hogy ismerd mik az erossegeid es mik a gyengeid. Fejleszd magad. Teljesen mas az, ha szoba kerul peldaul a tulsuly, hogy en ilyen vagyok, igy szeretek elni annal, mintha azt mondanad, hogy felszedtel most par kilot, de mar dolgozol rajta. Ha pedig mindezt humorral adod elo, az az igazi.

Masodszor pedig tudnod kell, hogy mi az, amit a notol akarsz. Ehhez pedig jo emberismeret kell. Annal nagyobb bakloves nincs, amikor azt erzi, hogy azert vagy ott vele, mert o nobol van es te csak ra akarsz maszni. Akkor azt hiszi, hogy nem tudta megmutatni magat, az embert, csak a teste erdekel teged. Szoval igen, figyelni kell, hogy mi az amit o kozvetit feled es a belso tulajdonsagain keresztul megszeretni. Amikor ez megvan, akkor pedig ezeket az egyedi dolgokat a tudomasara hozni. Ebbol fogja tudni, hogy o kell neked es nem csereszabatos egy masik nonemu egyeddel, mert a nemi szerve kompatibilis vele.

A szivet es az eszet kell meggyoznod, akkor automatikusan tied lesz a teste is. Ha forditva jarsz el, akkor max a ribiknel tarolhatsz, ertelmes, igenyes no azt keresi, aki onmagaert szereti, nem a teste miatt.

43F

2020. jan. 23. 23:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Lényegében jókat írsz kedves utolsó, viszont további kérdések fogalmazódtak meg bennem innentől.
2020. jan. 24. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!