Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "senkinek sem kellek" emberek miért nem ismerkednek egymással?
Írt nekem itt egy nő, aztán áttértünk fb-re, tetszett meg minden csak valahogy ő nem akarta tovább vinni. Itt túlságosan zárkózott nők vannak és nem tudom hogy vélt vagy valós sebeket-e hordoznak magukban, de ezzel a hozzáállással nem fognak semmire jutni.
Egyébként én nem zárkóznék el itt sem az ismerkedéstől, ha tetszik külsőre a nő.
Látjátok ez a baj. "Ezen az oldalon nem ismerkednek... Nem arra való az oldal... Stb."
Ismerkedni BÁRHOL lehet. Ez olyan mint kijelenteni hogy elvből nem ismerkedek buszon, villamoson, közértben stb. Miért? Nem tök mindegy hol és hogyan ismerkedsz? Magatoknak szűkítitek le a lehetőséget ezekkel a baromságokkal...
12# "A nem kellek senkinek, szerintem kb azt jelenti, hogy nem kellek annak, aki nekem tetszik. Ez legfőképp nők esetében szembetűnő."
Na ez a lényeg. Ezért nem lehet "összeereszteni" az itt panaszkodó népet, mivel a nők egyáltalában nem kíváncsiak a társkeresésben gondokkal küzdő férfiakra. Ők, amikor arra panaszkodnak, hogy nem foglalkoznak velük a férfiak, a nagyon jó pasikról beszélnek, azok figyelmére vágynak, nem holmi átlagbéláéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!