Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy évek óta nem érdeklek eggyetlen olyan nőt sem aki engem érdekel és vonz?
Nem jutok el kapcsolatig, marad az ismeretség vagy a barátzóna. Nem sikerül többig eljutni, vagy csak simán lekoptatnak. Tudom, hogy valamit rosszul csinálok, de nem tudom mit. Pedig úgy érzem, hogy már mindent megpróbáltam és ennél többet nem tehetek.
Olyan van akinek én tetszem, de viszont ő engem nem vonz mint párkapcsolat képes nő, nem tudnék úgy vele lenni.
Olyan nővel meg nem szeretnék összejönni akinek bejövők, de aki viszont meg engem nem érdekel és nem vonz, csak, hogy "dívatból" legyen valakim és ne legyek egyedűl, az óriási önbecsapás lenne magam felé és nagy becsapás a nő felé.
Mit lehetne tenni, hogy kialakúljon kölcsönös vonzódás?
33 ffi
Magas a léc, mi?
Miért nem adsz egy ilyen "nem jön be nekem", csak majdnem nőnek egy esélyt? 1-2 hónap alatt meglátod kialakul-e a vonzalom.
Oda-vissza ható vonzodas eleréséhez nincs praktika. Vagy van vagy nincs. Amugy amiket irtál teljesen jogos ez szerintem nem csak nálad jelenseg hogy aki neked tetszik, te neki nem, akinek tetszel ő neked nem.
Cupido nagyon elsz*rt valamit. 😃
A tetsző lányok amúgy tudták hogy tetszett neked ők vagy nem és kb jelekből olvastad le, testbeszédből vagy viselkedésből, hogy nem és nem próbálkoztál? Ilyen helyzetek amugy nem konnyuek plane ha vki évekig tetszik az egyiknek es csak magat es a masikat csapna be ha igy ismerkedne ahogy irtad. A normális és természetes ha mindkét fél bejön egymásnak ezt elvileg ha nem részletezed akkor is egyértelmű mindenkinek de praktikát, ötletet nem tudok sajna.
A bőség zavara. A nyolcvanas évekbe megtetszett volna a szomszéd Rozika is. Szerintem pihenj egy kicsit rá, ki vagy égve, aztán egy idő után próbálkozz, hátha szerencséd lesz.
Vagy pedig nem vagy túl jó pasi, és azért nem kellessz a neked tetsző nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!