Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30 körüli "örökszűz", aki TÉNYLEG akar változtatni?

Figyelt kérdés

Minden nap legalább 5 sopánkodó kérdést olvasok itt, hogy 20-25-30-35 éves az illető és még mindig nem volt párkapcsolata, szűz és így fog meghalni.

A válaszokat olvasva látható, hogy a GYIK közösség már megunta ezeket az ismétlődő kérdéseket, ennek megfelelően ritka az érdemi válasz.

Na de amikor van jó válasz, általában akkor sem ír viszont választ a kérdező. Nem látszódik, hogy elfogadná a tanácsokat, tenne valamit a helyzete megoldásáért.

Tehát: van itt olyan aki tényleg akar változást és tenne is érte aktívan?

2020. jan. 17. 22:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Min változtasson? Az arcberendezésén vagy a magasságán?
2020. jan. 18. 07:50
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Szűk látó körű vagy ! Pont ezt írtam le! Azt hiszed hogy csak ezek a gondok!
2020. jan. 18. 07:55
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Aki tesz érte az nem itt panaszkodik. Most őszintén, ki az aki nem tudja, hogy mi kellene ahhoz hogy szerezzen magának egy barátnőt? Itt nem a tudással van a gond hanem azzal hogy nem hajlandóak tenni érte.
2020. jan. 18. 08:38
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
#12 Nem biztos, hogy csak ezek a gondok, legalábbis nem mindenkinél, de az tény, hogy a csúnya arc és az alacsony termet kizáró okok minden nőnél, minden egyébtől függetlenül.
2020. jan. 18. 09:32
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
10: Te min változtattál? Mert oké, be lehet íratkozni férfiként pilates-re, hogy több nő között légy, de ha engem nem érdekel a dolog alapból, akkor nem fogom kizárólag azért csinálni, mert "ott szoktak lenni nők". Ugyanígy nem szándékozom thaiföldre költözni sem, hogy ott majd milyen sikeres leszek. Ésszerű határokon belül rugalmas vagyok, de érted mire célzok.....
2020. jan. 18. 10:56
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Öl aki tudja magáról hogy egy dagadt disznó és ezért nem kell a nőknek! Az miért nem változtat?
2020. jan. 18. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16: Ez nézőpont kérdése, és állandóan változik a "trend", szóval fölösleges. 20 évesen amikor voltam 50 kiló, azt hallgattam állandóan, hogy "Micsoda? Mázsa alatt nem is férfi". Most meg amikor vagyok 80, a 60 kilós páwagyerek a menő meg az ecsethaj. Na, ez ilyen.
2020. jan. 18. 12:37
 18/21 A kérdező kommentje:

A válaszoló incelek között sok esetben elég erősen látszódik a helyzetük forrása.

Most őszintén, egy ilyen kérdésre miért írtok sértődött hangvételű vagy támadó jellegű választ? Miért hibáztattok itt másokat a szituációtok miatt?

2020. jan. 18. 14:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Azert, mert a baranysult mellol nyomod a sodert az afrikai ehezoknek.
2020. jan. 18. 15:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Ja drágám, csakhogy én is abban a cipőben jártam, csak veletek ellenben találtam rá megoldást. Meglepődsz, de nem a savanyú, mindent utáló hozzáállás volt az.
2020. jan. 18. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!